Cu ajutorul lui Sickweather, poți obține o notificare de fiecare dată când ești aproape de a intra în același spațiu în care un copil...

sickweather-app-v2-product-imagesCu ajutorul lui Sickweather, poți obține o notificare de fiecare dată când ești aproape de a intra în același spațiu în care un copil sau un adult ar putea strănuta spre tine.

Potrivit qz.com, aplicația, care a fost lansată în noiembrie 2013, folosește status-urile de pe Facebook și tweet-urile pentru a crea o hartă în timp real cu zonele în care există pericol de contaminare. Iar acest lucru nu este considerat o idee nebună, atâta timp cât Sickweather preia aceste informații și te alertează de fiecare dată când cineva “virusat” este în apropiere de tine sau se află chiar pe strada ta.

Sickweather îți permite, totodată, să te auto-denunți și să îi alertezi de starea ta de sănătate și pe cei din apropiere atunci când ești “un adevărat monstru care răspândește germeni în jurul său”, după cum spun dezvoltatorii aplicației.

Să primești o alertă atunci când te-ai putea apropia de o boală minoră poate părea exagerat. Totuși, trebuie să fi pic nebun să eviți un loc unde urmează să închei o afacere sau unde vrei să te distrezi doar pentru că acolo s-ar putea adaposti o persoană bolnavă. Dar, în cazul unei apocalipse și unui atac zombie, vom fi bucuroși că există, deja, o aplicație pentru cartografierea zonelor infectate. 🙂

Și chiar și în societatea noastră pre-apocaliptică, există un lucru pentru care Sickweather merită felicitări: cei care suferă de alergii pot afla în care zone există mult polen într-o anumită zi. Dar asta, doar în cazul în care colegii lor de suferință anunță acest lucru.

sick_app

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.