Doncafe, Beko si McCann Bucuresti au lansat “Snooze for Coffee”,  prima solutie care nu numai ca iti permite sa dormi un pic mai mult...

SnoozeDoncafe, Beko si McCann Bucuresti au lansat “Snooze for Coffee”,  prima solutie care nu numai ca iti permite sa dormi un pic mai mult in fiecare dimineata, dar, totodata, iti prepara si cafeaua in tot acest timp. 

Cum functioneaza: cand dai Snooze in aplicatia speciala de mobil, aparatul de cafea primeste un semnal Wi-Fi in urma caruia declanseaza prepararea cafelei.  Astfel, poti dormi mai mult si, cand te trezesti cu adevarat, cafeaua e deja gata.

E foarte simplu: seara, pui ingredientele in aparat. Apesi pe butonul special creat sa tina cafeaua etans pana dimineata. Iti setezi ora de trezire in aplicatie si mergi la culcare. Dimineata, cand suna alarma si apesi pe Snooze, aparatul de cafea Beko incepe sa-ti prepare cafeaua. Iar aplicatia te anunta cand e cafeaua gata, pentru ca tu sa poti dormi mai mult in fiecare zi.

Este vorba de un proiect proaspat lansat, o inovatie de produs facuta de catre Doncafe in parteneriat cu Beko si dusa la capat de cei de la RoboFun.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.