Accace, una dintre principalele companii de externalizare şi consultanţă de afaceri din Europa Centrală şi de Est, are începând cu luna martie un nou...
Adrian Soltan, Accounting Manager AccaceAccace, una dintre principalele companii de externalizare şi consultanţă de afaceri din Europa Centrală şi de Est, are începând cu luna martie un nou Accounting Manager în România, în persoana lui Adrian Soltan.

Acesta are o experiență de peste 8 ani în gestionarea proiectelor de sisteme contabile și finanțe corporative, cu expunere locală și internațională, dintre care mai mult de 5 ani au fost petrecuți în funcții executive în companii de renume, printre care și PricewaterhouseCoopers (PwC).

Absolvent al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Adrian Soltan a mai urmat diverse alte cursuri de specializare, atât în țară cât și în străinătate. În acest sens, deține cursuri de specializare în practici IFRS (International Financial Reporting Standards), iar la începutul anului 2015 urmează să obţină certificatul de American Certified Public Accountant (CPA).

„Ne bucurăm că Adrian a decis să se alăture echipei noastre din România, în special în contextul creșterii semnificative înregistrate de Accace pe segmentul de contabilitate în ultima perioadă, creștere ce justifică și extinderea echipei pe plan local. Datorită cunoștințelor sale solide din domeniul fiscalității și contabilității, Adrian va aduce un plus de valoare serviciilor pe care le oferim pe piața din România și avem încredere că va avea rezultate de excepție în cadrul companiei”, a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace în România.

Anterior, Adrian Soltan a fost Team Lead și Senior Associate în cadrul departamentului de Accounting şi Global Compliance Services al firmei de consultanță și audit PricewaterhouseCoopers – Internaţional, precum și consultant financiar în cadrul mai multor proiecte și companii. Axat pe performanţa afacerii, people management și optimizare, Adrian dispune de o experiență largă în utilizarea și furnizarea de soluții financiare și de contabilitate,  pentru a oferi alternative eficiente și rentabile atât în afacerile locale, cât și internaționale. În plus, a lucrat și ca trainer pe partea de sisteme contabile și audit intern în cadrul unui proiect câştigat de către compania International Development Ireland Ltd.

„Sunt mândru să fac parte din echipa Accace și aștept cu nerăbdare provocările pe care această funcție mi le va oferi. Sunt convins că voi colabora foarte bine cu experții din cadrul departamentului – și nu numai – și că împreună vom continua să oferim servicii de înaltă calitate clienților companiei”, a spus Adrian Soltan.

Cu o experiență vastă în externalizare și consultanță în regiunea Europei Centrale și de Est, Accace oferă în prezent aceste servicii și la nivel mondial, atât prin intermediul birourilor din România, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina şi Marea Britanie, precum şi în alte 12 ţări prin partenerii săi stabili, respectiv în Austria, Brazilia, Bulgaria, Croaţia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia şi SUA.

Accace oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, raportare financiară, servicii corporate şi secretariale, salarizare, administrare de personal, consultanţă fiscală şi de afaceri. În plus,  Accace pune la dispoziție soluții tehnologice noi pentru a susține și a îmbunătăți aceste servicii, soluții dezvoltate la nivel global și adaptate în funcție de specificul clienților locali.

Cu o cifră de afaceri anuală la nivel de grup de peste 9 milioane de euro, Accace a reușit să atragă de-a lungul timpului clienți de renume din domeniul imobiliar, precum CBRE sau GE Capital Real Estate, domeniul financiar, ca Allianz şi ING, producători mondiali, cum ar fi Pirelli, Goodyear, Yamaha, Scania, ASUS, Sharp, Olympus şi Orsay, dar şi companii din domeniul serviciilor, precum Grafton Recruitment sau Falck Fire Services.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.