Brandul românesc nJoy lansează seria Aten, UPS-uri pe tehnologia dublă conversie cu un nivel de eficiență de 90% ce se adresează segmentului business. Seria...
Seria AtenBrandul românesc nJoy lansează seria Aten, UPS-uri pe tehnologia dublă conversie cu un nivel de eficiență de 90% ce se adresează segmentului business.

Seria Aten răspunde nevoilor clienților Business și a fost special concepută pentru a oferi o soluție eficientă din punct de vedere al stabilității proceselor critice în timpul unei căderi electrice sau a unor fluctuații de curent. Seria dispune de trei capacități: 1000VA / 800W, 2000VA / 1600W și 3000VA / 2400W, toate cu ieșire sinusoidală pură prin prize Schuko cu protecție și conectate la baterie.

Tipurile de echipamente pentru care pot fi folosite aceste UPS-uri includ: stații de lucru, servere, echipamente telecom, echipamente bancare și bancomate și nu numai.

Beneficiile modelelor includ claritate optimă pe linie, fără distorsiuni armonice și zgomot electric și asigură funcționarea corectă și îndelungată a echipamentelor la care sunt cuplate. Cu un nivel de eficiență de până la 90% seria Aten se axează pe nevoile specifice ale companiilor care își doresc eficiență și siguranță maximă pentru echipamentele și munca depusă.

Funcția de economisire a energiei reprezintă o opțiune viabilă pentru reducerea costurilor. Atunci când tensiunea de intrare este în intervalul de reglementare, UPS-ul Aten va trece tensiunea pe bypass către ieșire pentru a economisi energia.

O altă caracteristică importantă a acestui produs este timpul de transfer zero. Astfel, comutarea alimentării aparatelor de pe rețea pe invertorul din UPS se face instant fără să afecteze echipamentele sau procesele derulate în acest timp.

UPS-urile comunică cu echipamentele PC prin conexiunile USB, RS232 și totodată prin portul inteligent cu ajutorul unui card SNMP (neinclus în pachet).

Adorian Demeter, Managerul General nJoy:

„A venit timpul să intrăm pe segmentul business, segment în care nu am fost puternic reprezentați până acum prin UPS-urile noastre. Atacăm așadar o nouă piață și cu ajutorul seriei Aten încercăm să aducem plus valoare companiilor care ne achiziționează produsele. Ne întărim poziția pe categoria de UPS-uri, în acest sens planul nostru este de a dezvolta o întreagă gamă de produse business până la finalul anului 2014.”

Seria Aten oferă un raport preț/calitate excelent pentru această categorie de produse, prețurile recomandate de către producător fiind 999 lei pentru Aten 1000L, 1799 lei pentru Aten 2000L și 2099 lei pentru Aten 3000L. Modelele beneficiază de Garanția Pick-up & Return a producătorului.

nJoy este un brand românesc deținut de către DAI-TECH S.R.L. și asupra căruia compania a început să își concentreze eforturile începând cu iunie 2010. De la înființare și până în prezent, compania a realizat peste 20 de categorii de produse (începând de la periferice și până la componente hardware PC), însumând peste 100 de modele și a vândut peste 1 milion de unități.

Specificatii Seria Aten

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.