Producătorul polonez de electronice GOCLEVER  își extinde gama de tablete Android de 7,85 inch de pe piața din România, cu modelul Insignia 875 PRO...
insigniaProducătorul polonez de electronice GOCLEVER  își extinde gama de tablete Android de 7,85 inch de pe piața din România, cu modelul Insignia 875 PRO construit în jurul unui procesor Intel Atom Z2580 de 2 GHz.

Noile procesoare Intel® Atom™ au fost concepute pentru dispozitivele mobile, ţinând cont de faptul că dimensiunile reduse şi performanţele crescute sunt cele mai importante criterii în această categorie. Noile chipuri fac faţă fără probleme celor mai noi jocuri, celor mai avansate efecte grafice şi asigură redarea conţinutului video HD. Datorită tehnologiei Hyper-Threading, noile procesoare Intel® Atom™ cu două nuclee asigură o performanţă similară procesoarelor cu patru nuclee.

„Tabletele Android au devenit atât de populare în ultima perioadă, încât putem vorbi despre o adevărată revoluţie a tabletelor în lumea gadget-urilor”, a declarat Raiman Panek, Vice-Preşedintele GOCLEVER.

 Noua tabletă Insiginia 785 PRO are un ecran IPS de 7.85 inch cu o rezoluţie de 1024 x 768, cu formatul imaginii de 4:3. Lista de specificaţii tehnice este completată de GPU-ul PowerVR SGX544, de 1 GB de memorie RAM DDR2 şi de 16 GB de spaţiu de stocare încorporat, care poate fi extins prin folosirea de carduri microSD cu capacitate de până la 32 GB. Această configuraţie asigură o durată lungă de funcţionare pentru navigarea pe Internet, oferind totodată suficientă putere de calcul pentru rularea celor mai avansate jocuri şi aplicaţii.

Dispozitivul este pus în funcţiune de sistemul de operare Android 4.2.2 (Jelly Bean), incluzând pe lângă modul GPS şi suport pentru standardul Wireless Display. Prin conectarea adaptorului GOCLEVER AERODISPLAY, conţinutul video (imagini şi filme) pot fi redate pe alte ecrane, precum televizoare sau proiectoare. Tableta este echipată cu două camere: o cameră frontală de 2 MP şi o cameră principală cu o rezolţie de 5 MP.

Noua tabletă are o grosime de 7.2 mm şi o greutate de doar 310 g. Carcasa de aluminiu găzduieşte o baterie de 4600 mAh, care asigură o durată de funcţionare de aproximativ 5 ore.

Cea mai nouă tabletă GOCLEVER este deja disponibilă pe piaţa din România începând cu preţul de 749 lei. 

insignia2 insignia1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.