Presa internaţională nu conteneşte cu zvonurile privind mult-aşteptatul telefon mobil inteligent realizat de gigantul din e-commerce Amazon. Cele mai recente informaţii citate de jurnaliştii...
Kindle_SmartphonePresa internaţională nu conteneşte cu zvonurile privind mult-aşteptatul telefon mobil inteligent realizat de gigantul din e-commerce Amazon.

Cele mai recente informaţii citate de jurnaliştii CNET vorbesc despre o lansare a gadgetului pe piaţă în vara acestui an, mai exact “în 3-6 luni”, şi că smartphone-ul va avea la bază aceeaşi tehnolgie folosită de companie pentru tabletele şi e-readerele sale.

Dacă se dovedesc adevărate, ar însemna că Amazon îşi scoate într-adevăr pe piaţa propriul smartphone la doi ani după ce au apărut primele informaţii privind dezvoltarea sa.

În acelaşi timp, se vorbeşte despre faptul că telefonul Amazon ar urma să aibă nu două, ci şase camere: două camere, tradiţionale pentru smartphone-uri şi alte patru pentru control gestual touch-less.

În afară de acestea, gadgetul ar urma să aibă un display de 4,7 inci, un procesor Snapdragon quad-core 801 şi o baterie cu capacitate de 2.400 miliamperi. Cu alte cuvinte device-ul ar trebui să fie destul de puternic cât să satisfacă şi cei mai pretenţioşi utilizatori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.