Noua gamă de căști Sony, ce include 11 modele MDR-ZX și MDR-EX, este special creată pentru a oferi o experiență unică în timpul sesiunilor...
MDR-ZX610APNoua gamă de căști Sony, ce include 11 modele MDR-ZX și MDR-EX, este special creată pentru a oferi o experiență unică în timpul sesiunilor audio prelungite, mulțumită sunetului dinamic și puternic. Unele modele sunt echipate cu un modul telecomandă/microfon, astfel încât să poți prelua apelurile telefonice atunci când ai căștile conectate la smartphone.

Seria MDR-ZX de căști audio wireless

Căștile wireless cu Bluetooth® MDR-ZX750BN combină funcția de anulare a zgomotului cu o serie de opțiuni de conectivitate pentru audiții wireless.

Odată conectate la smartphone, tabletă sau PC prin intermediul Bluetooth®, modelul MDR-ZX750BN redă cel mai clar și puternic sunet digital, în mod wireless. Procesul de conectare este simplificat dacă deții un telefon sau o tabletă Xperia™ sau orice alt dispozitiv echipat cu tehnologia NFC. Simpla atingere a căștilor de acestea creează instantaneu o conexiune wireless.

Difuzoarele de 40mm asigură o audiție clară, iar experiența audio este îmbunătățită prin funcția de anulare digitală a zgomotului, ce blochează până la 98% din sunetul ambiental. Acumulatorul reîncărcabil litiu-ion asigură o autonomie de până la 13 ore atunci când funcția de anulare a zgomotului este activată[i]. De asemenea, microfonul integrat oferă libertatea de a răspunde la apelurile telefonice fără a mai scoate telefonul din buzunar.

Succesorul modelului MDR-ZX300, noul MDR-ZX310 este alegerea ideală pentru cei care ascultă muzică în fiecare zi, datorită calității impresionante a sunetului redat și designului pliabil ce suplimentează confortul la transport.  Difuzoarele de 30mm cu magneți aduc la viață atât frecvențele joase, cât și pe cele înalte, indiferent de muzica ascultată.

Un alt model de vârf, MDR-ZX610AP, este disponibil în patru culori și este prevăzut cu difuzor de 40mm cu magnet din neodim, astfel încât să redea clar fiecare notă. În cazul utilizării căștilor împreună cu smartphone-ul, aplicația gratuită Smart Key, disponibilă pe Google Play, extinde funcțiile de control la distanță ale modulului telecomandă/microfon. Astfel, utilizatorul își poate personaliza experiența audio, precum și cea de control a apelurilor telefonice.

Seria MDR-EX de căști audio intra – auriculare

Vârful gamei de primăvară pe acest segment, modelul MDR-EX650AP, include un difuzor EX de 12mm, reproiectat pentru o fixare sigură, confort la purtare și îmbunătățire a calității sunetului.

Incinta acustică este construită din alamă, același material utilizat pentru fabricarea instrumentelor muzicale precum trompetele și saxofoanele. Acest aliaj format din cupru și zinc este foarte apreciat de muzicieni pentru densitatea, aspectul lucios și proprietățile acustice deținute. Fiind un material mai greu decât aluminiul, alama elimină vibrațiile nedorite și rezonanța, totul pentru a asigura cea mai fidelă reproducere a frecvențelor medii și înalte. Suplimentar, modulul telecomandă/microfon plasat permite utilizarea căștilor în locul dispozitivului hands-free.

De asemenea, modelele MDR-EX110 și EX15 oferă o calitate ireproșabilă a sunetului la un preț accesibil. Acestea sunt disponibile și în varianta ”AP”, ce conțin pe fir modulul telecomandă/microfon.

Gamele Sony MDR-ZX și MDR-EX sunt disponibile în Europa începând cu aprilie 2014.


[i] Căștile cu funcție de anulare a zgomotului reduc sunetul ambiental și furnizează un mediu mai puțin zgomotos, pentru a spori calitatea audiției. Microfonul amplasat în fiecare cască utilizează un circuit electronic de anulare a zgomotului pentru a crea semnal sonor cu fază inversă față de sunetul din exterior, reducând sunetul ambiental.

MDR-EX650AP MDR-EX110LP MDR-EX15LP MDR_ZX310AP MDR-ZX610AP

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.