La scurt timp după ce Google şi-a anunţat programul Android Wear spunând că va lucra cu o serie de producători tech pentru realizarea noilor...
lg-android-wearLa scurt timp după ce Google şi-a anunţat programul Android Wear spunând că va lucra cu o serie de producători tech pentru realizarea noilor gadgeturi portabile cu Android, sud-coreenii de la LG au prezentat primele imagini ale G Watch, care va rula Android Wear şi va avea feature-urile Google Now, inclusv comanda vocală “OK Google”.

Spre deosebire de alte device-uri de acest gen, cum este exemplul gear 2, G Watch va putea suporta o serie variată de device-uri care folosesc sistemul de operare creat de Google.

Gadget trends: cum arată Moto 360, primul smartwatch cu Android Wear produs de Motorola?

Deşi compania nu a făcut publice mai multe detalii tehnice despre acest gadget “acestea urmând să fie date publicităţii în lunile următoare”, se pare că G Watch va intra pe piaţă în vara acestui an.

Google a anunţat oficial Android Wear. Cine îi va produce smartwatch-urile? VIDEO

Colaborarea dintre LG şi Google este una lungă şi fructuoasă. Cele două companii au avut un parteneriat pentru realizarea smartphone-urilor Nexus 4 şi 5, ultimul lansat aproape de finalul anului trecut, iar dacă luăm de bune zvonurile apărute în presa internaţională, se pare că şi în 2014 Google va apela la LG pentru realizarea următorului smartphone din seria Nexus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.