Imediat după anunţul gigantului american Google privind disponibilitatea Android Wear, o variantă a sistemului de operare Android creată special pentru gadgeturi portabile, cum este...
Moto360_Leather_RGB-710x426Imediat după anunţul gigantului american Google privind disponibilitatea Android Wear, o variantă a sistemului de operare Android creată special pentru gadgeturi portabile, cum este exemplul ceasurilor inteligente, Motorola şi-a arătat propriul “copil”, Moto 360.

Gadgetul, care reprezintă primul smartwatch cu Android al companiei achiziţionate recent de Lenovo (înainte se afla în portofoliul Google), arată ca un ceas convenţional şi elegant, având un ecran rotund şi chiar un buton mecanic pe partea dreaptă.

Google a anunţat oficial Android Wear. Cine îi va produce smartwatch-urile? VIDEO

Oficialii companiei spun că şi-au dorit o piesă cu un design care rezistă de secole şi care să prezinte cu cât mai multă precizie modul în care ar putea arăta ceasul viitorului. Aşa că, în afară de designul său cât mai convenţional, Moto 360 va avea comenzi vocale şi va avea integrat feature-ul Google Now.

Deşi Motorola nu a prezentat încă prea multe detalii tehnice despre ceas, se pare că device-ul va putea fi activat doar printr-o mişcare uşoară a încheieturii, comanda vocală fiind utilizată pentru a stabili întâlniri, trimite un mesaj, verifica ora la care pleacă avionul sau seta o alarmă.

Deşi nu se ştie preţul la care va fi comercializat gadgetul, acesta va fi disponibil pe piaţă începând cu vara acestui an. Pasionaţii de tehnologie din Statele Unite vor fi primii care se  vor bucura de el.

Moto-360-Cafe-710x710

Moto-360_Map-710x473

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.