O așa-zisă datorie a RATB către Metrorex face ca toate cardurile comune pentru mjloacele de transport în comun de suprafață şi metrou să nu...
card-ratbO așa-zisă datorie a RATB către Metrorex face ca toate cardurile comune pentru mjloacele de transport în comun de suprafață şi metrou să nu mai poată fi folosite în ambele rețele. Sau cel puțin așa “se laudă” reprezentanții Metrorex, care susțin că RATB le datorează vreo 20 de milioane de lei,  bani ce provin tocmai din titlurile de călătorie încasate de RATB pe cardurile comune pentru RATB şi metrou.

Astfel, potrivit gandul.info. cei care au carduri comune pentru transportul RATB şi Metrorex vor putea folosi cardurile electronice numai pentru RATB, iar pentru metrou vor trebui să îşi cumpăre, separat, cartele de la ghişeele Metrorex.

Deja, la ghişele Metrorex au fost puse afişe prin care călătorii sunt avertizaţi să nu mai cumpere cardurile comune RATB-Metrorex, pentru că în acest moment Metrorex se află în litigiu cu RATB-ul, mai scrie gândul.info.

Directorul Metrorex, Aurel Radu susține că bucureştenii care în prezent au abonamente comune pentru metrou şi transportul de suprafaţă le vor putea folosi până acestea expiră. Totuși, o decizie definitivă în privinţa separării cardurilor de călătorie se va lua în următoarele zile, după ce conducerea RATB şi cea a Metrorex vor avea o întâlnire la Primăria Capitalei.

Super, nu?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.