HISTORY, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, va difuza în a doua jumătate a lunii martie noi seriale şi noi sezoane...
HISTORY - Razboiul depozitelor New YorkHISTORY, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România[1], va difuza în a doua jumătate a lunii martie noi seriale şi noi sezoane ale unora dintre cele mai populare emisiuni. Premierele acestei luni sunt “Războiul depozitelor: New York” şi “Dosarele extratereştrilor”, iar “Colecţia de la Count’s Kustoms” şi “Restaurări” revin cu noi episoade.

În fiecare vineri, de la 21:00, “Războiul depozitelor: New York” urmăreşte un grup de exploratori urbani care au pornit într-o vânătoare modernă de comori pierdute. New York-ul este cel mai populat oraş din SUA şi nenumărate obiecte valoroase se ascund în depozitele din oraş şi din împrejurimi. Joe P, Mike, Candy şi Courtney, Chris, Tad şi licitatorul John Luke participă la cursa pentru găsirea şi cumpărarea comorilor uitate ale New York-ului.

HISTORY - Dosarele extraterestrilor“Dosarele extratereştrilor” este noul serial difuzat de HISTORY în fiecare duminică, de la 21:00. “Dosarele extratereştrilor” examinează o serie de documente referitoare la întâlniri cu extratereştri sau cu OZN-uri, desecretizate în 2011, când a intrat în vigoare Legea Libertăţii Informaţiei. Pe baza acestor informaţii nou-descoperite, serialul reexaminează dovezi-cheie şi urmăreşte piste în desfăşurare. “Dosarele extratereştrilor” investighează apariţii publice de OZN-uri, răpiri, muşamalizări ale guvernelor şi noi relatări despre extratereştri de pe tot globul. În plus, examinează documentele pentru a vedea cum ne-au influenţat vizitele extratereştrilor trecutul şi ce influenţă ar putea avea asupra viitorului nostru. Acest serial îi va captiva pe cei care cred în extratereştri şi îi va face pe sceptici să-şi pună la îndoială convingerile.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms - Danny The Count“Colecţia de la Count’s Kustoms”, serialul cu una dintre cele mai mari audienţe pentru HISTORY în 2013, revine în fiecare joi, de la 21:00. Marele iubitor de maşini sport şi motociclete americane, Danny “Contele” Koker, se întoarce cu al treilea sezon. În Las Vegas, unde majoritatea oamenilor pariază în cazinouri, Danny pariază pe maşini şi motociclete. Când vede un vehicul pe care îl vrea, va face tot ce poate pentru a-l cumpăra şi a-l restaura.

HISTORY - Restaurari - Rick DaleAl patrulea sezon din “Restaurări” este difuzat în fiecare joi, de la 22:00, după “Colecţia de la Count’s Kustoms”. Premiera noului sezon are loc pe 20 martie, urmărindu-l din nou pe Rick când încearcă să readucă cât mai multe relicve la frumuseţea de odinioară. De la Cadillacuri la automate de Coca Cola, Rick caută să obţină cele mai bune preţuri pentru vechiturile americane, înainte ca el şi echipa sa de la “Rick’s Restorations” să treacă la treabă şi să le transforme în antichităţi valoroase.


[1] HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Ianuarie 2014, pe toată durata zilei].

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.