Unitatea de cinci stele Radisson Blu din Capitală, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, va avea începând cu...
Radisson-Blu-493x300Unitatea de cinci stele Radisson Blu din Capitală, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, va avea începând cu această lună un nou director general.

Oficialii Radisson nu au precizat încă numele persoanei care îl va înlocui pe Yilmaz Yildirimlar la conducerea unităţii.

“Vom organiza în curând o conferinţă de presă în care vom anunţa noul Director General al celui mai mare hotel de cinci stele din Bucureşti  La eveniment avem onoarea de a-i avea prezenţi pe Willem van der Zee – Area Vice President Central Europe şi Yilmaz Yildirimlar – fost General Manager al hotelului Radisson Blu din Bucureşti şi District Director Europa de S-E”, ne-a declarat Daniela Dumitrescu, Marketing Manager Radisson Blu Hotel Bucharest şi District Marketing Coordinator for South East Europe.

Yilmaz Yildirimlar, fostul manager al Radisson, a studiat finanțe și management hotelier și, înainte de a prelua postul de la București, a ocupat funcția de general manager al Radisson SAS Manchester Airport. Lucrează în cadrul grupului hotelier Rezidor de 17 ani, coordonând activitățile unor hoteluri din Viena, Amsterdam sau Europa de Sud-Est.

Radisson Blu Hotel Bucureşti este lider de piaţă de segmentul hotelurilor de lux din România şi câştigător al premiului “Hotelul Anului în 2010”  în cadrul grupului hotelier Carlson Rezidor.

Complexul Radisson de pe Calea Victoriei deţine 718 spaţii de cazare de lux – 424 de camere şi 294 de apartamente -, cea mai mare capacitate de cazare pe palierul de cinci din Capitală, după includerea, în 2011, a complexului de apartamente Centre Ville în operațiunile hotelului, spa, 12 săli de conferințe, un centru de fitness ce se întinde pe 2.000 de metri pătrați, casino, o varietate de restaurante și baruri, precum şi o galerie comercială cu branduri de lux.

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti, deschis în urma unei investiţii de 70 milioane de euro în 2008, face parte din reţeaua Radisson Blu Hotels & Resorts, marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere la nivel mondial. Din acest grup mai fac parte lanţurile hoteliere Park Inn, Country Inn, Regent.

Piaţa de cinci stele din Capitală se împarte între JW Marriott, Athénée Palace Hilton, Howard Johnson, InterContinental, CrownePlaza, Grand Hotel Continental şi Carol Parc Hotel.

radisson2

radisson1

radisson

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.