Începând cu luna aprilie, compania aeriană United Airlines, unul dintre cei mai mari transportatori de profil de pe piaţa americană, le va oferi proprietarilor...
united_airlinesÎncepând cu luna aprilie, compania aeriană United Airlines, unul dintre cei mai mari transportatori de profil de pe piaţa americană, le va oferi proprietarilor de gadgetul Apple posibilitatea de a alege dintre 150 de filme şi 200 de emisiuni TV pe care le pot viziona pe gadgeturile proprii în timpul zborurilor.

Oficialii companiei au anunţat acest program încă de la începutul lunii februarie, urmând ca în primă fază să fie disponibil pasagerilor care acceseasă aplicaţia de pe laptopuri sau de pe smartphone-urile şi mobilele cu iOS.

Lufthansa transmite filmele din timpul zborurilor direct pe smartphone-urile voastre

Potrivit declaraţiilor acestora citate de TechCrunch, până la finalul lui 2014, sistemul va fi instalat pe aproape toate aeronavele destinate zborurilor interne, începând cu aeronavele Airbus A319, Airbus A320, Boeing 747-400 şi câteva aeronave 777-200.

Aplicaţia şi plugin-ul de browser vor putea fi accesate în timpul zborurilor fără a fi nevoie ca pasagerii să achiziţioneze WiFi-ul United. Alte programe de divertisment care nu se află printre cele oferite de companie vor putea fi urmărite prin United Portal direct pe laptop fără a fi nevoie de instalarea plugin-ului sau a aplicaţiei.

New trends: Gogo testează o aplicaţie care va permite convorbirile telefonice în timpul zborurilor

Se ştie deja că o mare parte dintre pasageri vin la bordul navelor cu propriile emisiuni, filme sau cărţi descărcate pe gadgeturi, însă librăria United ar putea fi de ajutor ţinând cont că WiFi-ul devine accesibil în portofoliul unui număr crescut de companii aeriene.

Potrivit site-ului routehappy.com, circa 38% dintre transportatorii aerieni din SUA oferă acces la internet pentru pasageri, o serie de companii adăugând WiFi şi pe rutele internaţionale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.