West Gate Studios, cel mai mare campus privat din ţara noastră, aflat în portofoliul omului de afaceri Liviu Tudor, va fi prezent ca expozant...
West Gate Studios sala de studiuWest Gate Studios, cel mai mare campus privat din ţara noastră, aflat în portofoliul omului de afaceri Liviu Tudor, va fi prezent ca expozant la Romanian International University Fair (RIUF), cel mai important târg educațional din România și estul Europei. Participarea în cadrul târgului face parte din strategia de poziționare a West Gate Studios drept un campus ce oferă condiții de cazare la standarde internaționale.

RIUF este locul în care se întâlnesc, pentru al zecelea an consecutiv, peste 18.000 de elevi, studenți și părinți cu reprezentanți ai universităților internaționale din Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Elveția, Germania, Franța, Italia, Norvegia, Elveția și chiar Arabia Saudită. Evenimentul va avea loc în perioada 15-16 martie 2014, la Sala Palatului din București.

West Gate Studios a decis să participe la târgul educațional RIUF pentru a rămâne la curent cu cele mai noi tendințe în ceea ce privește standardele de cazare la nivel internațional, astfel încât să vină în întâmpinarea celor mai diversificate nevoi ale viitoarelor generații de studenți.

West Gate Studios exterior„Conceptul «viață de student» s-a schimbat masiv în ultimii ani. Tinerii și părinții lor se documentează tot mai devreme asupra ofertelor educaționale universitare, inclusiv asupra locurilor de cazare, având în vedere că studenți își petrec cea mai mare parte a timpului în afara orelor de curs, în campus. West Gate Studios își dorește să dea tonul în acest segment de piață prin condiții de cazare superioare și mai ales prin promovarea ideii de comunitate, dezvoltată prin programul Community Spirit”, a declarat Dana Chiticariu, Business Manager West Gate Studios.

Programul Community Spirit dezvoltat în cadrul campusului privat West Gate Studios constă în numeroase proiecte de dezvoltare personală și profesională oferite rezidenților, precum concursuri și workshop-uri tematice, campionate sportive și evenimente caritabile. De asemenea, tinerii care locuiesc în campus au acces la training-uri de specialitate oferite de companii multinaționale, întrucât campusul face parte din West Gate Business District, unul din cele mai importante parcuri de afaceri din România.

„Conceptul West Gate Studios a fost încă de la început inspirat din modelele campusurilor universitare de top, fiind singurul din România care oferă studenților mai mult decât spații de cazare. Rezidenții contribuie la dezvoltarea societății civile, iar cei mai activi dintre aceștia sunt recompensați prin programul Bursele West Gate Studios”, a adăugat Dana Chiticariu.

În anul universitar 2013-2014, West Gate Studios a acordat nouă burse în valoare totală de aproximativ 10.000 de euro, care constau în asigurarea de locuri de cazare gratuită timp de un an calendaristic. West Gate Studios interior

În campusul studențesc locuiesc aproximativ 1.800 de tineri, 30% dintre aceștia fiind de alte naționalități: germani, canadieni, moldoveni, turci, israelieni, sirieni. Procentul ridicat de studenți străini este datorat calității programelor universitare din România și a beneficiilor oferite de West Gate Studios.

Campusul este amplasat în vestul Bucureștiului, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei și cuprinde trei blocuri cu un total de 925 de garsoniere și apartamente cu două camere. Pe lângă unitățile de locuit, West Gate Studios mai include: săli de studiu, teren de tenis, sală de fitness, restaurant, supermarket, cafenea și club, terasă cu grătare, parcare supravegheată și spațiu pentru depozitarea bicicletelor.

Tarifele de cazare în campusul West Gate Studios încep de la 80 de euro/loc/lună, respectiv 105 euro/loc/lună pentru cele două tipuri de garsoniere, cu suprafețe de 25 și 35 mp închiriabili. Toate garsonierele dispun de balcon, baie și bucătărie complet mobilată și utilată.

Liviu Tudor controlează prin intermediul grupului Genesis Development şi parcurile de afaceri West Gate şi Novo Park din Bucureşti.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.