Vonino a anunțat noi produse și noi funcționalități în cadrul CeBIT, cel mai important eveniment internațional destinat companiilor și   profesioniștilor din domeniul tehnologiei informației...

Vonino.Cebit 2014Vonino a anunțat noi produse și noi funcționalități în cadrul CeBIT, cel mai important eveniment internațional destinat companiilor și   profesioniștilor din domeniul tehnologiei informației din lumea întreagă.

Evenimentul, desfășurat în intervalul 10-14 martie 2014 la Hanovra, este vizitat de aproximativ 230.000 de profesioniști, în jur de 70% dintre aceștia fiind implicați direct în procese decizionale, și este structurat pe trei componente-cheie: componenta de conferințe și standuri expoziționale ale companiilor participante (unde vor fi expuse ultimele tendințe și inovații tehnologice în domeniu), zona de social business, unde furnizorii și potențialii clienți iau contact și pun bazele colaborărilor viitoare, și spațiul propice pentru angajatori să recruteze, dintre persoanele interesate, viitorii angajați.

CeBIT facilitează peste 160.000 de schimburi de contacte pe oră, la care se mai adaugă cei 130 de speakeri deja confirmați, care vor oferi peste 1.000 de ore de conferință desfășurate pe 20 de scene.

Nivelul deosebit al CeBIT este confirmat de prezența unor personalități de prim rang în domeniu, precum Seok Pil Kim – reprezentând top management-ul companiei Samsung Electronics, Neelie Kroes – vice-președinte al Comisiei Europene, Rene Honig – vice-președinte Shell, Brigitte Zypries – secretar de stat în cadrul Ministerului German al Economiei, Jimmy Wales – fondatorul Wikipedia și, în calitate de special guest, Steve Wozniak – co-fondatorul companiei Apple și autorul celebrului dicton: “Doresc să am întregul internet la încheietura mâinii mele”.

Razvan Vasile - General Manager Vonino

Razvan Vasile – CEO Advanced Technologies

VONINO este reprezentată și în România prin distribuitorul Advanced Technologies. După succesul înregistrat an dupa an (bilanțul de afaceri al Vonino România, prin Advanced Technologies, fiind în 2013 de 65.000 tablete vândute, 15.000 smartphone-uri vândute, o cifră de afaceri pentru 2013 de 8 milioane de euro și o estimare a cifrei de afaceri pentru 2014 de 14 milioane de euro), compania dorește să îmbunătățească gama de produse, încercând în permanență să anticipeze nevoile și așteptările clienților, pentru a lansa întotdeauna produse electronice mai bune și mai atrăgătoare, rămânând fideli scopului inițial, de a pune produse de cea mai bună calitate la dispoziția clienților cu toate nivelurile de venituri.

Vonino Corporation a fost înființată în anul 2009, cu scopul de a oferi produse electronice inovatoare și de bună calitate clienților cu toate nivelurile de venituri. În prezent, compania deține o gamă largă de produse, concentrându-se, în principal, pe „Premium SMART consumer electronics”, care ar trebui să se găsească în fiecare locuință și care fac parte, din ce în ce mai mult, din viața noastră de zi cu zi.

Astfel, într-o lume în care tehnologia stabilește ritmul vieții, devenind o extensie umană firească, Vonino își confirmă țelul său esențial, de a crea produse care contribuie la îmbunătatățirea calității vieții clienților, și prezintă la CeBIT consacratele tablete Sirius QS, Orin HD, Sirius EVO și Primus QS, produse premium, aflate atât în portofoliul ORANGE, cel mai mare operator din ROMANIA, precum și în al celor cei mai mari retaileri ca Emag, Flanco, Domo, Altex.

Vizitatorii vor avea ocazia să testeze și o nouă gamă de dispozitive VONINO, a căror lansare a avut loc luni, 10 martie, în exclusivitate la CeBIT. Tabletele Onyx Z, Spirit QS, Magnet M9 și smartphone-ul Jax QS aduc noi funcționalități și servicii, cum ar fi Arpacloud, oferit în exclusivitate pentru produsele VONINO.

Pachetul de servicii VStorage este oferit gratuit de VONINO împreună cu ArpaCloud și este singurul de acest fel pe piața din România, oferind nu mai puțin de 512GB spațiu de stocare în Cloud, cu posibilitatea de a face “streaming” direct de pe dispozitivul tău VONINO, fără a fi necesară descărcarea videoclipului sau a melodiei. Acest serviciu, o noutate pentru piața din Europa, este disponibil pe calculator sau pe oricare dispozitiv mobil (telefon sau tabletă).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.