Gogo (cunoscută anterior ca Aircell), o firmă care livrează soluţii de internet wireless către o serie de companii aeriene din Statele Unite, plănuieşte să...
Gogo_Inflight_LogoGogo (cunoscută anterior ca Aircell), o firmă care livrează soluţii de internet wireless către o serie de companii aeriene din Statele Unite, plănuieşte să extindă gama de servicii pentru ca pasagerii să aibă posibilitatea de a da telefoane şi mesaje de pe telefoanele lor în timpul zborurilor.

Potrivit oficialilor Gogo citaţi de jurnaliştii TechCrunch, compania lucrează la o aplicaţie “text and talk” care va permite efectuarea de telefoane şi trimiterea de mesaje prin transformarea lor în impulsuri digitale care vor permite schimbul de date către şi dinspre staţiile aflate la sol. Aplicaţia, care urmează a fi lansată în următoarele luni, va fi disponibilă atât pentru gadgeturile care funcţionează cu iOS cât şi pentru cele cu Android.

Lufthansa transmite filmele din timpul zborurilor direct pe smartphone-urile voastre

În America de Nord, cea mai mare parte a companiilor aeriene restricţionează apelurile în timpul zborului, însă în alte regiuni ale globului, acest gen de servicii la bordul aeronavelor este permis şi chiar cerut şi de către autorităţile de profil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.