Delphi Automotive furnizează pentru noul California T tehnologii care să asigure un confort sporit şi să reducă consumul de combustibil şi emisii. Fiind un...
Ferrari California T LDDelphi Automotive furnizează pentru noul California T tehnologii care să asigure un confort sporit şi să reducă consumul de combustibil şi emisii. Fiind un partener pe termen lung pentru Ferrari, Delphi furnizează componente cheie pentru noul automobil convertibil cu hardtop al producătorului auto, expus săptămâna trecută la Geneva Motor Show.

Confort optim pentru toţi pasagerii

Folosind software cu algoritm pentru îmbunătăţirea confortului, sistemul Delphi de încălzire dual-zone cu greutate redusă, instalaţia de ventilație şi aer conditionat (HVAC), condensatorul şi compresorul compact variabil, ajută la crearea unui mediu confortabil pentru pasagerii Ferrari, fără a periclita performanţa motorului.

Sistemul optimizat de distribuţie a tensiunii şi semnalului 

Delphi a dezvoltat sistemul complet de alimentare şi distribuţie de semnal, care permite o bună funcţionare a sistemelor electrice și electronice cu care este echipat noul California T. Datorită capacităţii sistemelor sale complete, Delphi a furnizat un sistem optimizat, care include sisteme de cablaje şi componente electrice, care este mai uşor şi continuă să contribuie la reducerea emisiilor şi consumului de carburant.

California T este cel mai nou model dintr-o lungă serie de vehicule Ferrari, care este echipat cu tehnologii avansate Delphi. Pentru a satisface standardele de înaltă performanţă şi calitate ale Ferrari, Delphi a lucrat cu Ferrari înca din anii 1990 la dezvoltarea şi proiectarea unui sistem de climatizare complet precum şi la sistemele de arhitectură electrică/electronică a vehiculului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.