Începând cu 10 martie, Romtelecom oferă IMM-urilor o oportunitate unică, prin intermediul Try&Buy Google AdWords. Cu un cost lunar de 5 euro, fără TVA,...
romtelecomÎncepând cu 10 martie, Romtelecom oferă IMM-urilor o oportunitate unică, prin intermediul Try&Buy Google AdWords. Cu un cost lunar de 5 euro, fără TVA, pe durata unei perioade promoționale, companiile pot testa impactul unui buget de publicitate de 700% din valoarea sumei investite lunar.

Companiile care aleg oferta Try&Buy beneficiază de stabilirea obiectivelor campaniei și definirea unei strategii promoționale AdWords, crearea campaniei, monitorizare și optimizare permanentă, precum și raportarea rezultatelor. Pentru cei care sunt interesați și de un website, Romtelecom poate, de asemenea, furniza o pagină web de tipul do-it-yourself pentru un cost lunar începând de la 2,5 euro, fără TVA.

După cele două luni de perioadă promoțională Try&Buy, oferta Google AdWords de la Romtelecom furnizează abonamente începând de la 100 de euro/lună, conform cu nevoile fiecărei companii. După perioada promoțională, dacă nu alege să renunțe la ofertă, contractul clientului va fi migrat automat către abonamentul Bronze GAW disponibil în oferta comercială Romtelecom.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.