De pe 4 aprilie îl veți putea vedea pe actorul român Sebastian Stan în rolul Soldatului de Iarnă înfruntându-l pe Captain America.  După evenimentele din The Avengers,...
Sursa foto: CineForum

Sursa foto: CineForum

De pe 4 aprilie îl veți putea vedea pe actorul român Sebastian Stan în rolul Soldatului de Iarnă înfruntându-l pe Captain America. 

După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii îngheţat în veşnicele zăpezi ale Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume.

sebastian stan_captain americaAlături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să dezlege iţele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca împotriva unui redutabil şi în acelaşi timp familiar adversar, Războinicul iernii, întruchipat de actorul român Sebastian Stan.

Acesta s-a născut la 13 august 1983 și este un actor american de origine românǎ. La vârsta de 8 ani a pǎrǎsit România împreunǎ cu mama sa pentru a se muta la Viena unde aceasta s-a angajat ca pianist. Dupǎ patru ani se vor muta în Rockland County, New York.

În timpul școlii, Sebastian apare în filme precum Harvey, Cyrano de Bergerac, Little Shop of Horrors, Over Here și West Side Story. Este acceptat sǎ urmeze cursurile Facultǎții de Arte Mason Gross din cadrul Universitǎții Rutgers. Studiazǎ de asemenea un an la Shakespeare’s Globe Theatre în Londra. Este foarte cunoscut datoritǎ rolurilor Jack Benjamin în drama Kings și Carter Baizen în Gossip Girls.

Potrivit cinemagia.ro, actorul locuieste in prezent in New York. El a mai urmat cursurile celebrei scoli de vara Stagedoor Manor si si-a facut singur toate cascadoriile din filmul The Covenant, ramanand bun prieten cu Chace Crawford si Toby Hemingway, colegii lui de platou. Cu Chace Crawford a mai jucat de asemenea in serialul de succes “Gossip Girl”, unde a intalnit-o si pe actuala lui prietena Leighton Meester, cu care are o relatie din 2008.

Filme cu Sebastian Stan

sebastian stan_actor

sebastian stan_actor2014

sebastian stan_actor2012

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.