Incepand cu luna Decembrie a anului trecut, SoundMasters, importator exclusiv al marcilor Harman Kardon, Jbl si AKG in Romania, a deschis primul showroom dedicat...
harman2_2014Incepand cu luna Decembrie a anului trecut, SoundMasters, importator exclusiv al marcilor Harman Kardon, Jbl si AKG in Romania, a deschis primul showroom dedicat in Magazinul Muzica din Calea Victoriei 41-43. I-am trecut pragul pentru a observa “minunile” expuse aici.

Cu o istorie de 13 ani in importul marcilor grupului Harman, odata cu redeschiderea intregului Magazin Muzica, SoundMasters aduce produsele companiei consacarate mai aproape de clienti. Magazinul Harman Consumer pune la dispozitia vizitatorilor pentru testare si cumparare casti AKG, produse multimedia Harman Kardon si JBL, precum si intreaga gama de produse de Home Audio.

Mai mult, pentru a crea imaginea de Harman House, in interiorul magazinului Muzica, langa produsele de consum, sunt pozitionate produsele profesionale ale grupului Harman. Astfel, o jumatate a etajului 1 din magazinul Muzica se transforma intr-un loc de intalnire si informare pentru toti impatimitii grupului Harman.

Design-ul si mobilarea showroomului, precum si stocul magazinului, au ridicat investitia totala la aproximativ 80.000 euro, investitie despre care importatorul spune ca se va amortiza in 12-18 luni.

“Scopul Showroom-ului Harman este, in primul rand, oferirea posibilitatii de a vedea si testa toate produsele grupului. Premiate anual, produsele Harman se dovedesc a fi dovada ca designul avantgardist se potriveste perfect cu performanta deja dovedita. De aceea, SoundMasters si-a dorit sa ofere clientiilor si viitorilor clienti sansa de a se convinge ca produsele alese sunt, intr-adevar, la nivelul asteptarilor”

Laura Lungu, PR & Marketing Manager al SoundMasters

Marci importate si distribuite in Romania:

1. Harman Kardon (USA)
Aparatura electronica home cinema si stereo, sisteme de boxe si produse multimedia
2. JBL (USA)
Boxe audio, sisteme de boxe home cinema si cu aplicatii speciale, produse multimedia
Boxe audio si amplificatoare pentru autoturisme
3. Infinity (USA)
Boxe audio si sisteme home cinema
Boxe audio si amplificatoare pentru autoturisme
4. AKG (Austria)
Casti de cel mai inalt nivel calitativ, pentru auditie individuala
5. in-Akustik (Monitor) (Germania)
Cabluri pentru interconectari audio si video, instalari audio in automobile, etc.
6. dnp (Japonia)
Ecrane pentru proiectie video de calitate extrema

harman

harman1_2014

harman_2014

harman2_2014

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.