Seria de workshop-uri „De la obiectiv la rezultat”, susţinute de autorul şi trainerul Andy Szekely a adunat în cele 3 ediții din luna ianuarie...
andyszekely.roSeria de workshop-uri „De la obiectiv la rezultat”, susţinute de autorul şi trainerul Andy Szekely a adunat în cele 3 ediții din luna ianuarie peste 1000 de participanţi. Cu ocazia acestui seminar, participanţii au intrat în posesia unui set de mecanisme esenţiale pentru a trece obiectivele de la informaţie scrisă la acţiune. Datorită numărului mare de persoane interesate, Andy Szekely va continua seria seminariilor gratuite în alte patru orașe din țară: Arad, Timișoara,  Oradea și Cluj.

Antreprenori de succes, CEO de multinaţionale, middle manageri, freelanceri, consultanţi interesaţi de performanţă şi artişti au facut parte din cei peste 1000 de participanţi prezenți la cele trei workshopuri din București, în luna ianuarie.

Andy Szekely le-a oferit participanţilor un proces complet de îndeplinire a obiectivelor, începând cu stabilirea corectă a acestora şi continuând cu mecanisme de decizie, tehnici de productivitate, alegerea mentorilor, focalizarea atenţiei şi instrumente pentru refocalizarea atenţiei. Pe durata celor 6 ore de seminar, participanţii au învăţat:

  • Cum să aleagă şi să decidă care este cel mai important obiectiv pentru anul 2014
  • Mecanismul de decizie prin care îşi dau seama ce acțiuni să întreprindă în fiecare zi
  • Cum să îşi împartă ziua în calupuri de productivitate și relaxare
  • Care sunt cele mai importante instrumente de productivitate testate, care funcționează pentru orice tip de personalitate
  • Cum să îşi aleagă mentorii care se potrivesc cel mai bine cu firea lor
  • Care este fiziologia cea mai potrivită pentru întocmirea listei de obiective
  • Cum să îşi pastreze focalizarea atenției pe ce au de făcut pentru perioade lungi de timp
  • Cum să elimine factorii autosabotori și în special tendința de amânare
  • Instrumente de urgență pentru refocalizarea atenției și productivitate personală

„Pentru mine participarea a fost o experienţă unică, de trăire la o mare intensitate şi trebuie să spun că am participat la ceva seminarii, dar niciunul până acum nu m-a facut să mă simt atât de bine. Simpla participare la acest seminar de ieri, m-a facut să mă simt alt om, să fiu plină de energie, să mă simt extraordinară, să cunosc oameni noi, să fac primii pași în realizarea obiectivelor trasate pentru anul 2014”, a declarat Narcisa Georgescu, participantă la seminarul  De la obiectiv la rezultat.

O nouă serie de seminarii va începe în luna martie în alte patru orașe din țară:

Arad, 11 martie, 17:30-21:30, Hotel Continental Forum, sala Slavici

Timişoara, 12 martie, 17:30-21:30, Centrul de Afaceri Timişoara, sala Europa

Oradea, 13 martie, 17:30-21:30, Hotel Double Tree by Hilton, Sala Varadinum

Cluj, 14 martie, 17:30-21:30, Hotel Opera Plaza, Sala Cristal

Deoarece numărul de locuri este limitat, toţi cei interesaţi sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere disponibil pe pagina web a evenimentului, la adresa http://andyszekely.ro/so/. Participarea este GRATUITĂ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.