Republica, Hot Casandra, Moebius, Velosonics si The Speakers urca pe aceeasi scena sambata, 8 martie, in Club Colectiv pentru un super concert. Cunoscutii britanici de...

Vizual evenimentRepublica, Hot Casandra, Moebius, Velosonics si The Speakers urca pe aceeasi scena sambata, 8 martie, in Club Colectiv pentru un super concert.

Cunoscutii britanici de la Republica promit un show incendiar si ne vor duce inapoi in anii ‘90 cu super hiturile Ready to Go si Drop Dead Gorgeous, alaturi de piese noi si funky, cu un sound electro infectios, numai bun de dansat.

Startul serii va fi dat de trupele locale, iar fanii indie si brit pop se pot astepta la un setlist potrivit cu mood-ul lor. Moebius ne vor introduce in atmosfera cu sound-uri psihedelice si rock & roll, in timp ce The Speakers vor trezi totul la viata prin combinatia lor unica de riffuri si sintetizatoare. Seara va continua cu Velosonics, care vor completa atmosfera « british », in timp ce Hot Casandra ne vor face sa ne simtim ca in anii ‘80, cand vocile puternice in combinatie cu electro erau in voga.

Funk Rock Hotel 10 e petrecerea perfecta pentru toate fetele care cauta locul ideal pentru a sarbatori 8 martie, cu muzica buna si atmosfera funky, totul intr-unul dintre cele mai cool cluburi din Capitala.

Biletele pentru Funk Rock Hotel 10 sunt disponibile la pretul de 30 de lei in presale- pe iabilet.ro si 40 de lei- la intrarea in club, in ziua evenimentului. Pe www.iabilet.ro poti comanda in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, biletele pe mail apoi print sau cu smartphone-ul/  tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs/ OP, comenzile se fac la contact@iabilet.ro sau 0741.272.967- intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.