Western Union – unul din liderii globali în servicii de plăţi – şi Cora România – unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe...
coraWestern Union – unul din liderii globali în servicii de plăţi – şi Cora România – unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa locală – anunţă lansarea serviciului de transfer de bani Western Union în reţeaua de hipermarketuri Cora din România.

Începând cu luna martie 2014, clienţii pot trimite şi primi bani prin serviciul de transfer de bani Western Union în toate cele 12 hipermarketuri Cora din România. Se pot primi sau trimite bani la nivel internaţional sau pe teritoriul României, în doar câteva minute[1], serviciul asigurând accesul clienţilor la reţeaua globală a Western Union de 500.000 de locaţii în 200 de ţări şi teritorii.

Disponibilitatea serviciului de transfer de bani Western Union în reţeaua de hipermarketuri Cora este o premieră pentru noi în România şi reprezintă încă un pas în a oferi clienţilor un acces încă şi mai uşor şi mai convenabil la serviciile noastre”, spune Gabriel Sorbo, Vicepreşedinte Regional Western Union Europa de Sud.

Serviciul de transfer de bani Western Union este oferit la Punctul de Beneficii din cadrul fiecăruia din cele 12 hipermagazine Cora din reţea. Clienţii pot efectua tranzacţii 7 zile pe săptămână, în intervalul orar 08:00 – 22:00. Transferurile în şi din afara ţării sunt disponibile în moneda locală – Lei. Transferurile de bani către România vor fi plătite în Lei, iar transferurile către destinaţii internaţionale vor fi realizate în valută locală şi plătite la destinaţie în moneda ţării de destinaţie sau alte valute disponibile. Tranzacţiile pe teritoriul României se pot efectua în Lei.

„Suntem încântați că putem oferi clienților noștri posibilitatea să transfere bani prin Westen Union direct la Punctul de Beneficii din magazinele Cora. Timpul clienților este foarte important pentru noi, de aceea ne dorim să regăsească sub același acoperiș cât mai multe servicii care să-i ajute să-și rezolve treburile repede, având în același timp certitudinea că au alături parteneri de încredere”, a declarat Bertrand Gregori, CFO, Cora România.

Transferurile de bani Western Union sunt disponibile în cele patru hipermarketuri Cora din Bucureşti (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza şi Alexandriei), în cele două din Constanţa, precum şi în hipermarketurile Cora din Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Arad, Ploieşti şi Bacău.


[1] În general, sumele sunt disponibile la plată în câteva minute. Intervalul este supus termenilor şi condiţiilor serviciului, incluzând orarele de funcţionare ale Agenţilor şi diferenţele de fus orar. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi formularul „Trimitere de bani”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.