În fiecare an, așteptăm primăvara ca pe un dar special pe care ni-l face natura. Iar pentru noi, femeile, sezonul florilor începe cum nu...
Farmec_Reducere_8martieÎn fiecare an, așteptăm primăvara ca pe un dar special pe care ni-l face natura. Iar pentru noi, femeile, sezonul florilor începe cum nu se poate mai bine – 8 martie este ziua noastră și prilejul perfect pentru a primi și a dărui cadouri frumoase și surprinzătoare.

Farmec, unul dintre cei mai mari producători români de cosmetice, continuă tradiția și devine și în acest an aliatul primăverii, oferind  o reducere de 25% la toate produsele de pe site-ul www.farmec.ro.

Pe 7 și 8 martie, toate cele peste 260 de produse disponibile site-ul companiei au prețuri de sărbătoare, timp de două zile, produsele achiziționate online beneficiind de o reducere de 25%.

Farmec, cifră de afaceri cu 14% mai mare în 2013

Farmec SA Cluj-Napoca deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine, precum Ungaria, Polonia si Republica Moldova. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

Datorită investițiilor realizate în ultimii ani și a produselor lansate în 2013, Farmec a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 138 milioane lei, cu 14% mai mare față de cele 121 milioane lei raportate în anul precedent.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.