GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, anunţă extinderea portofoliului de camere video cu modelul GOCLEVER DVR Titanium, prima cameră de mașină din portofoliu cu...
GOCLEVER_DVRTitanium_01GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, anunţă extinderea portofoliului de camere video cu modelul GOCLEVER DVR Titanium, prima cameră de mașină din portofoliu cu funcție de înregistrare nocturnă. Noul dispozitiv se adresează celor mai pretenţioşi utilizatori, oferind înregistrare Full HD la 30 de cadre pe secundă, atât în timpul zilei, cât şi noaptea.  

DVR Full HD este un dispozitiv compact şi elegant, uşor de montat pe parbrizul maşinii. Suportul de maşină şi încărcătorul auto incluse în pachet garantează fixarea uşoară şi funcţionarea de lungă durată a camerei. Bateria de tip Li-Ion permite folosirea camerei şi în timpul încărcării. Capacitatea de 500 mAh a bateriei face posibilă utilizarea camerei timp de 20 de minute, fără alimentare continuă, pentru a face fotografii şi înregistrări video în afara maşinii.

Senzorul de imagine CMOS de 5MP permite utilizatorilor să filmeze şi să realizeze imagini de calitate pe timp de zi, chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Unghiul de înregistrare de 170 de grade oferă o perspectivă asemănătoare cu cea  percepută de ochiul uman, eliminând unghiurile moarte. O funcţie inovatoare este posibilitatea folosirii camerei pe timp de noapte. Înregistrarea nocturnă este permisă prin încorporarea a 4 diode infraroşu, care, împreună cu lentilele moderne, asigură o calitate ridicată a imaginilor captate.

Pe lângă înregistrarea Full HD la 30 de cadre pe secundă, camera oferă posibilitatea înregistrării la rezoluție 720p 60 de cadre pe secundă. Fişierele AVI şi JPG pot fi stocate pe carduri de memorie SD de până la 32 GB. O altă noutate adusă de DVR Titanium este încorporarea a două sloturi de carduri de memorie SD, capacitatea maximă de stocare fiind astfel de 64 GB.

Imaginile înregistrate pot fi redate pe ecranul LCD de 2,7 inch al dispozitivului sau pe televizor ori calculator prin intermediul ieşirilor Mini USB 2.0 şi Mini HDMI. Camera include de asemenea un difuzor şi un microfon.

GOCLEVER DVR Titanium va fi disponibilă în oferta distribuitorilor locali începând cu sfârşitul lunii martie la un preţ pornind de la 459 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.