Confident PR, un butic de comunicare integrată și membru CIPR, inițiatorul programului Marcomm Pills – getting the Romanian client, anunță că Globaltraining, singurul centru...
prConfident PR, un butic de comunicare integrată și membru CIPR, inițiatorul programului Marcomm Pills – getting the Romanian client, anunță că Globaltraining, singurul centru acreditat de CIPR – The Chartered Institute of Public Relations în România, a devenit Partener Academic al programului.

Marcomm Pills – getting the Romanian client (Marcomm-pills.confidentpr.com), este un program de seminarii concentrate în care se discută și se prezintă studii de caz despre tacticile de comunicare online, offline, directă, care funcționează cel mai bine pe piața din România și care ajută companiile să ajungă cel mai repede la clientul și la consumatorul local.

“Parteneriatul cu Globaltraining, singurul centru acreditat CIPR UK în România, este o onoare pentru noi și totodată o încurajare. The Chartered Institute of Public Relations, prin nivelul de profesionalism și prin practicile promovate, este o entitate de necontestat în domeniul comunicării. Ne dorim ca prin acest parteneriat, cât mai mulți practicieni din domeniul comunicării să facă schimb de pastile de eficiență care să îi ajute în dezvoltarea ca profesioniști și totodată, în crearea unor relații de lungă durată alături de clienții companiilor pe care le reprezintă”, declară Mara Gojgar, fondator Confident PR și practician acreditat CIPR.

“Urmărim piața de relații publice din 2008, de când Globaltraining a devenit singurul Centru Acreditat CIPR în România. În acești 5 ani, piața s-a maturizat datorită specialiștilor români ce au venit cu studii, specializări și certificări internaționale pe care le-au adaptat nevoilor și pieței românești, formând astfel o comunitate de PR solidă. Prin parteneriatul cu Marcomm Pills ne propunem susținerea absolvenților CIPR, așa cum sunt Mara Gojgar (Confident PR) și Carmen Ghiță (Raiffeisen Bank), a companiilor membre CIPR, a educației continue prin certificări și specializări, pentru a ne atinge obiectivul asumat de Globaltraining, „Excelență în Educație”,  declară Natalia Pruteanu, Senior Marketing & PR Officer, Globaltraining România.

Între speakerii care vor administra pastile de eficiență în comunicare: Carmen Ghiță (Raiffeisen Bank) – Comunicare internă; Cristian China Birta (Blogger) –  Relația cu bloggerii; Ionuț Munteanu (WebDigital) – PPC Marketing (Google, Facebook si Linkedin); Laura Dragomir (Relizator și moderator TV) – Comunicare și Public speaking, Media training; Mara Ababei (57 Studio) – PPC Marketing; Raluca Georgescu (GPeC – Gala Premiilor e-Commerce) Retail Online; Ștefan Liuțe (Storience) – Branding; Ximena Drăgușin (specialist în tactici TTL) – Eficientizarea relației client-agenție.

Globaltraining este parte a Grupului EDEX / University of Nicosia, una din cele mai mari instituții academice private din Europa și un brand de prestigiu în domeniul pregătirii profesionale și academice de peste 20 de ani, în Cipru, Grecia și România.  În 2007, Globaltraining a intrat în România organizând cursuri de pregătire pentru certificări internaționale și seminarii  adresate în special sectorului financiar (ACCA, CIA, CFA, ADIT). Ulterior, în 2008, oferta de certificări profesionale și programe s-a diversificat, Globaltraining devenind Centru Acreditat CIPR și partener exclusiv în Romania pentru The Chartered Institute of Public Relations din Marea Britanie, și partener exclusiv pentru CityU MBA, City University of Seattle, SUA, pentru programul de MBA cu specializare în Global Marketing și Finance.

În ceea ce priveşte The Chartered Institute of Public Relations (CIPR), din Marea Britanie, acesta este organismul profesional de certificare în domeniul Relațiilor Publice din Maria Britanie. Recunoscut pe plan internațional, CIPR este entitatea principală în Europa și Asia, recunoscută și în SUA, ce furnizează certificări, cursuri și specializări în domeniul PR în baza tendințelor de ultima oră ale pieței internaționale cât și a cercetărilor efectuate. Prezența CIPR în Romania este asigurată de Globaltraining cu două programe, Public Relations Diploma și Internal Communication Diploma, ambele fiind livrate de Traineri Acreditați CIPR, în toate cele trei țări unde Globaltraining este prezent, România, Grecia si Cipru. In present, Comunitatea de Alumni CIPR în România a ajuns la 50 de profesioniști.

Confident Communications este un butic de marketing communications, care oferă servicii de comunicare corporate și de brand precum și comunicare specializată B2B pentru companii medii și mari.

Între serviciile oferite – consultanță în comunicare corporate și de brand, relații cu presa, PR 2.0, cross marketing, CSR, Comunicare Internă, management de eveniment, managementul reputației. Industriile de expertiză – medical, asigurări, energie regenerabilă, educație, resurse umane, legal, turism, modă & lifestyle – segment premium. Din portofoliul agenției fac parte clienți precum SIGNAL IDUNA, AB Energy România, Comma Oil, Genesis Biopartner, HR Management Club, Genesis Collegiate, Tudor.Personal Tailor, Trainart, Tamara Bijuterii, Escapage, Dental Med, Romanian Business Leaders. În anul 2012, Confident Communications a fost co-organizator al evenimentului Marketing 3.0, Philip Kotler în România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.