Dacris se află pentru a treia oară pe shortlist în cadrul concursului “European Office Products Awards” (EOPA), în care sunt premiate anual cele mai...
Dacris PilotDacris se află pentru a treia oară pe shortlist în cadrul concursului “European Office Products Awards” (EOPA), în care sunt premiate anual cele mai importante companii din domeniul articolelor de birou.  

Anul acesta, compania Dacris este pe  shortlist, în categoria „Regional Reseller of the Year”, intrând în competiţie cu nume mari din domeniu, precum Amazon, Bureau Vallée, Kaut-Bullinger, Lyreco sau OTTO Office.

La această categorie, unde este nominalizată compania Dacris, se premiază capacitatea de a creşte vânzările articolelor din portofoliu în piaţa de articole de birou într-un mod inovator.

Dacris punctează în acest fel prin investiţiile direcţionate către reţeaua de distribuţie, infrastructura logistică (maşinile de  transport, depozite), marketing şi promovare. Performanţa grupului de companii Dacris este confirmată şi de cifra de afaceri obţinută în 2013, de 16.000.000 de euro, în creştere cu 20% faţă de anul 2012.

“În acest an vom continua ritmul de creştere de peste 20% şi estimăm că în 2014 piaţa de birotică şi papetărie va ajunge la nivelul celei din 2008, în ciuda unei pieţe pe care se manifestă mişcări minore şi unde clienţii îşi vor menţine achiziţiile la strictul necesar. Noi însă am dezvoltat parteneriate puternice şi de durată cu furnizorii şi clienţii noştri care susţin succesul Dacris”

Dan Faţi, directorul general al grupului de companii Dacris

În 2012, Dacris s-a numărat printre câştigătorii ediţiei şi a primit titlul de „Cel mai bun distribuitor  regional în anul 2011 în domeniul articolelor de birou”. Juriul a fost impresionat de faptul că Dacris inovează permanent, iar acest premiu a confirmat perfomanţele companiei într-o perioadă în care mediul de afaceri era caracterizat de instabilitate, criză economică sau scăderea vânzărilor.

Categoria „Regional Reseller of the Year” se adresează distribuitorilor regionali, ale căror poveşti de succes pot demonstra cum au abordat şi câştigat piaţa locală oferind servicii competitive şi aplicând strategii inovatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.