Compania taiwaneză D-Link, unul dintre principalii producători de soluţii de reţelistică profesioniste şi pentru utilizare personală din lume, îşi extinde gama de produse LTE...
DWR-116Compania taiwaneză D-Link, unul dintre principalii producători de soluţii de reţelistică profesioniste şi pentru utilizare personală din lume, îşi extinde gama de produse LTE cu noul Router DWR-116 Wireless N300 Multi-WAN, care permite viteze de transfer prin reţeaua mobilă de până la 150 Mbps download şi până la 50 Mbps upload.

Noul produs este echipat cu un port Ethernet WAN care oferă posibilitatea conectării la Internet prin cablu DSL sau prin modem. Această caracteristică le permite utilizatorilor să se conecteze simultan, atât prin adaptorul 4G/LTE, cât şi prin DSL. Suportul pentru ambele tipuri de conexiuni asigură, astfel, o stabilitate ridicată a sistemului.

Conexiunea la Internet mai uşoară ca oricând

Routerul de Backup DWR-116 UMTS/LTE este compatibil cu adaptoarele 4G LTE/3G USB ale oricărui operator de reţea, fiind partenerul perfect în cazurile în care este necesară o reţea wireless, atunci când accesul la reţelele convenţionale prin cablu nu este posibil sau când mai multe persoane doresc să utilizeze conexiunea la Internet în acelaşi timp. Utilizatorii trebuie doar să-şi conecteze adaptorul la router pentru a folosi simultan conexiunea mobilă de Internet 4G LTE/3G de mare viteză, pe smartphone, tabletă, notebook şi computer. Tehnologia integrată Wireless N vă permite să creaţi un hotspot securizat cu viteză de transfer de date de până la 300 Mbps.

Funcţionare garantată datorită opţiunii de load sharing

Routerul versatil DWR-116 este foarte bine echipat pentru a garanta o conexiune la Internet care funcţionează perfect. Portul 10/100 Ethernet WAN vă permite să ataşaţi un DSL/modem prin cablu ca sursă principală sau de backup, pentru conectivitate. În cazul în care se pierde conexiunea WAN, funcţia încorporată de auto-redresare asigură o conexiune fără întreruperi, prin conectarea automată la reţeaua 4G LTE/3G.

Dispozitivul DWR-116 poate fi configurat în câţiva paşi, datorită programului integrat Setup Wizard şi este compatibil cu toţi operatorii mobili majori. Dispozitivul este prevăzut cu firewall SPI, cu funcţia NAT şi cu capacităţi de criptare WPA/WPA 2 pentru a oferi o reţea Wi-Fi protejată şi securitate sporită pentru computerele, notebook-urile, tabletele şi smartphone-urile conectate la router.

Versiuni noi în familia de routere LTE

Modelele de router LTE DWR-512 şi DWR-921 sunt, din acest moment, disponibile pe piaţă în versiuni noi. Cardul UMTS sau LTE integrat permite viteze mai mari, de până la 21 Mbps UMTS, respectiv 100 Mbps LTE.

Ambele dispozitive au fost create pentru a oferi acces global la reţele mobile de bandă largă şi conexiuni la Internet fără întreruperi. Suportul dual-band 4G LTE şi 3G face posibilă conectarea automată la reţeaua 3G, în cazul în care semnalul 4G LTE devine prea slab.

Disponibilitate: routerul DWR-116 este disponibil acum în România.

Principalele caracteristici pe scurt:

 •  Modul wireless LTE cu viteză de download de până la 150 Mbps, respectiv de upload de până la 50 Mbps.
 • Utilizarea simultană a ambelor tipuri de conexiuni (UMTS/LTE+DSL/cablu)
 • Modul wireless 3G pentru UMTS, HSDPA şi HSPA+
 • Punct de acces Wi-Fi cu 802.11 b/g/n
 • Criptare Wi-Fi prin WEP/WPA/WPA2
 • Viteză mare de conectare la reţea prin DSL sau modem cu cablu
 • Firewall SPI şi funcţie NAT integrate
 • 4x 10/100 porturi Ethernet LAN
 • 10/100 port Ethernet WAN
 • port USB 2.0
 • Load sharing

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.