Samsung anunță un nou parteneriat cu renumitul club de fotbal FC Bayern München. Astfel, fanii pot beneficia de o experiență de comunicare unică și...
ChatONSamsung anunță un nou parteneriat cu renumitul club de fotbal FC Bayern München. Astfel, fanii pot beneficia de o experiență de comunicare unică și captivantă pe subiecte sportive prin aplicația de mesagerie mobilă ChatON.

Începând cu această săptămână, utilizatorii ChatON vor avea ocazia să transmită prin intermediul aplicației întrebările lor pentru legenda fotbalului Mario Götze, mijlocaș la Bayern München. Fanii îl vor putea adăuga pe jucător în lista lor de contacte ChatON inserând ID-ul mario-chaton@fcbayern.de.

Parteneriatul dintre Samsung ChatON și FC Bayern va fi prima ocazie a utilizatorilor de a interacționa într-un mod inedit cu lumea fotbalului. Aplicația oferă mai multe funcții și va include oferte speciale și discount-uri la produsele FC Bayern. De asemenea, fanii vor putea descărca gratis Anicons cu jucătorul de la FC Bayern (iconițe animate personalizate ChatON) și vor primi notificări despre știrile și evenimentele sportive viitoare.

Lee Epting, vice președinte Samsung Media Solution Centre Europe, a declarat: „Suntem încântați să fim parteneri cu FC Bayern München și să susținem experiența fanilor echipei. Acesta este un parteneriat important pentru Samsung, care ne îndeplinește ambiția de a oferi utilizatorilor noștri acces la conținut sportiv relevant. ChatON va oferi o experiență captivantă și personalizată, iar utilizatorii se pot aștepta să vadă tot mai multe astfel de parteneriate europene inovatoare”.

ChatON este serviciul de mesagerie instant al Samsung Electronics, disponibil gratuit în peste 200 de țări și 68 de limbi. Serviciul poate fi accesta de pe toate platformele: Android,  iOS, BlackBerry, Windows, Samsung feature phones și de pe Web.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.