Mercador.ro, una dintre cele mai mari platforme de anunţuri de vânzare din ţara noastră, parte a Allegro Group România, alături de Autovit.ro și FashionDays.ro,...
Mercador.roMercador.ro, una dintre cele mai mari platforme de anunţuri de vânzare din ţara noastră, parte a Allegro Group România, alături de Autovit.ro și FashionDays.ro, anunţă depăţirea pragului de 2 milioane de anunțuri active, fiind site-ul românesc cu cele mai multe anunțuri online gratuite. În acest moment, oferta Mercador.ro este de doua ori mai mare față de cea a competitorului direct.

Potrivit oficialilor Mercador.ro, peste 80% dintre anunțuri sunt postate direct de către proprietari. Mai mult, în fiecare lună, peste 800.000 dintre oferte sunt nou postate în cadrul platformei, valabilitatea acestora fiind de 30 de zile, cu posibilitate de reînnoire.

Ce se mai vinde pe Mercador.ro: un conac neo-romanesc pentru 5 milioane de euro

“Creşterea peste nivelul pieţei a numărului de anunţuri, înregistrată în 2013, reflectă nu doar eficiența comunicării cât și rezultatele bune obținute de cei care postează anunțuri pe Mercador.ro, aspect prioritar pentru noi atunci când aducem schimbări în cadrul platformei’’, declară Cristina Gheorghițoiu, Business Manager Mercador.ro

În ultimele 7 luni, numărul anunțurilor din cadrul Mercador.ro a crescut cu peste 140%, de la aproximativ – 800.000 de oferte la începutul lunii august 2013, la peste 2 milioane în luna februarie a anului curent.

Anunțurile active sunt grupate în peste zece categorii principale și 50 de subcategorii intuitive, cu filtre multiple de căutare astfel încât cumpărătorii să găsească rapid ceea ce își doresc. Categoriile cu cele mai multe anunțuri active sunt Imobiliare, Auto, Electronice și electrocasnice, Modă și frumusețe și Casă și grădină.

Ce-şi doresc românii de la site-urile de anunţuri: de cinci ori mai dornici să cumpere decât să vândă

Platformă online lansată în 2010, Mercador.ro oferă clienților săi posibilitatea de a publica anunțuri de vânzare gratuite în orașul lor sau în regiunile apropiate. Cu peste 2.000.000 de anunțuri, în fiecare lună, aproximativ 800.000 dintre acestea sunt noi, Mercador.ro oferă o gamă variată de categorii precum imobiliare, auto, electronice și electrocasnice, produse de modă și pentru copii, articole sportive, obiecte pentru casă și grădină și multe altele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.