Poate că Samsung şi Sony au folosit evenimentul din Barcelona pentru a-şi prezenta noile flagship-uri, însă, la fel ca Nokia, HTC a preferat să...
HTC-Desires-mwc_2Poate că Samsung şi Sony au folosit evenimentul din Barcelona pentru a-şi prezenta noile flagship-uri, însă, la fel ca Nokia, HTC a preferat să anunţe în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2014 noile telefoane inteligente destinate segmentului de cumpărători cu venituri medii, anunţă CNET.

Astfel, compania taiwaneză a prezentat modelul Desire 816, care aminteşte de HTC One, însă are o carcasă din plastic disponibilă într-o varietate de culori, un ecran de 5,5 inci HD (1,280 x 720 pixeli), un procesor quad-core 1.6GHz Snapdragon 400, 1.5 GB de RAM, dual SIM şi conectivitate LTE.

La fel ca flagshipul lansat de companie anul trecut, Desire 816 va veni echipat cu boxe frontale BoomSound şi va avea o cameră de 13 megapixeli. Gadgetul este aşteptat în magazine în trimestrul al doilea al acestui an.

Totodată, HTC a anunţat şi modelul Desire 610, asemănător ca design cu HTC One, însă cu un ecran de 4,7 inci (960 x 540 pixeli). Şi acesta are procesor quad-core şi va fi lansat în următorul trimestru al lui 2014.

HTC-Desires-mwc_1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.