Christian Tour, una dintre cele mai importante agenţii de turism de pe piaţa locală, lansează în acest an trei noi categorii de vacanţe care...
christiantour_logoChristian Tour, una dintre cele mai importante agenţii de turism de pe piaţa locală, lansează în acest an trei noi categorii de vacanţe care oferă produse nişate destinate turiştilor români. Astfel, touroperatorul va oferi vacanţe Aventuro, destinate tinerilor care îşi doresc sejururi active la preţuri medii, Family Moments, care includ hoteluri selectate ca fiind potrivite familiilor (cu servicii All Inclusive) şi vacanţe în parcuri de distracţii şi parcuri tematice din Europa.

“Am observat că nişa creată pe Senior Voyage merge foarte bine, aşa că am hotărât diversificarea vacanţelor în funcţie de dorinţele turiştilor. Hotelurile incluse în Family Moments au opţiuni de petrecere a timpului liber pentru copii: spectacole, mini-cluburi, babysitting. Avem hoteluri în care părinţii pot opta să îşi lase copiii la grădiniţă pe timpul nopţii dacă îşi doresc să petreacă o seară în doi, copiii fiind supravegheaţi în permanenţă. De asemenea, tinerii visează la destinaţii neconvenţionale pentru care să nu plătească mulţi bani şi nu sunt pretenţioşi când vine vorba de confort”, a declarat Cristian Pandel, preşedintele şi fondatorul agenţiei Christian Tour.

În acelaşi timp, agenţia va oferi şi în acest an vacanţe Senior Voyage, cota de piaţă pe segmentul călătoriilor destinate pensionarilor fiind de circa 80-85%. “Pensionarii au mai mulţi bani decât tinerii, deşi nu s-ar crede. Sunt cei mai fideli clienţi pentru că vacanţele lor nu sunt limitate de anumite momente în care îşi pot lua concediu şi sunt dispuşi să cheltuiască. Explicaţia este că aceştia nu au credite, nu au taxe pentru şcoli”, a mai spus fondatorul Christian Tour.

Totodată, începând din acest an, agenţia deschide oficial primul hotel din reţeaua Memento Hotels, Memento Kassiopi Hotel, o unitate clasificată la patru stele, în Insula Corfu. Unitatea va fi inaugurată la finalul lunii aprilie şi va avea 116 camere family. “Vrem să intrăm pe zona de hotelărie pentru a avea o gamă completă de servicii”, a anunţat Cristian Pandel. Potrivit acestuia, investiţia în prima unitate din Grecia a fost de o jumătate de milion de euro, banii fiind folosiţi pentru modernizarea hotelului. “Jumătate din camere vor fi vândute de noi sub conceptual Family Moments, pentru cealaltă jumătate având contracte cu tour operatori precum TUI Nordic, Thomas Cook sau agenţii din Olanda şi Polonia”, a precizat oficialul Christian Tour.

Omul de afaceri nu exclude posibilitatea de a deschide un hotel şi la nivel local într-o zonă balneo. “Deschiderea unităţii din Corfu a fost atât o oportunitate cât şi o plăcere de-a mea mai veche. Fiind om de munte, insula Corfu mi s-a părut ca având cea mai bună îmbinare între mare, verdeaţă şi munte. În ceea ce priveşte viitorul turismului din ţara noastră, părerea mea este că segmentul balneo va atrage foarte mulţi turişti”. Potrivit lui Pandel, Memento Kassiopi Hotel, care funcţionează din anul 2000, este sub contract de management, unitatea fiind sub lease pentru 18 ani.

Cristian Pandel a precizat, totodată, că bugetul pe care o familie din România îl alocă unui pachet de vacanţă este de circa 1.000 de euro, pentru transport şi servicii All Inclusive.

Christian Tour a vândut pe parcursul anului trecut vacanţe în valoare de aproximativ 45 milioane de euro şi a obţinut un profit de trei milioane de lei. Potrivit oficialor companiei, în acest an cifra de afaceri va trece de 60 de milioane de euro.

Printre destinaţiile favorite ale celor peste 150.000 de turişti care au călătorit în 2013 prin Christian Tour se numără Grecia, Turcia şi Spania. Agenţia a avut anul trecut mai mult de 1.500 de agenţii partenere şi a promovat peste 2.500 de hoteluri (dintre care 1.000 de hoteluri au fost exclusiv în portofoliul său). În acest an, agenţia va apera între 35 şi 40 de zboruri charter săptămânale, numărul turiştilor fiind estimat la 200.000 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.