Pe lângă autonomia mărită, noua Serie S, prezentată la MWC 2014, satisface cerinţele utilizatorilor de azi cu procesoare quad-core MTK şi o serie de...
S660_Hero_01Pe lângă autonomia mărită, noua Serie S, prezentată la MWC 2014, satisface cerinţele utilizatorilor de azi cu procesoare quad-core MTK şi o serie de noi caracteristici, inclusiv seria de aplicaţii DOit apps de la Lenovo. 

S860 pentru autonomie neîntreruptă toată ziua:  Lenovo S860 oferă un timp de standby de până la 40 de zile şi timp de vorbire de până la 24 de ore pe conexiunile 3G, un procesor cu patru nuclee şi 2GB de RAM pentru multitasking fără griji printre aplicaţii, inregistrare şi consum de conţinut multimedia. Bateria de mare capacitate a lui S860 le permite chiar utilizatorilor să-şi încarce alte dispozitive folosind cablul micro USB.

S850, eleganţa designului din sticlă: Iubitorii modei vor iubi noul model S850 pentru forma sa extrem de subţire şi exteriorul realizat numai din sticlă. Acest model are însă echipamente pe măsură, precum procesorul MTK quad core, camerele de 13 MP în spate şi 5 MP în faţă pentru imagini de o calitate extremă şi un ecran mare de 5 inci pentru vizionarea de conţinut HD.

S660 pentru performanţă în orice situaţie: Lenovo S660 oferă trei caracteristici esenţiale: un design metalic ieşit din comun, o autonomie extinsă şi un preţ accesibil. S660 are spaţiu de stocare expandabil la 32GB prin microSD şi un finisaj confortabil şi rezistent.

S860_Hero

S860_Hero

S850

S850

S660_Hero

S660_Hero

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.