Compania italiană Indesit, una dintre cele mai importante de pe piaţa internaţională de electrocasnice, și-a actualizat oferta de aragazuri de 60 cm de pe...
indesitCompania italiană Indesit, una dintre cele mai importante de pe piaţa internaţională de electrocasnice, și-a actualizat oferta de aragazuri de 60 cm de pe piaţa locală. Noile aparate sunt dotate cu arzătoare de nouă generație bazate pe tehnologia High Efficiency ce reduce timpul pentru gătit cu 8% și scade consumul de gaz cu 16%.

Arzătoarele High Efficieny dispun de o flacără mai verticală decât arzătoarele obișnuite, cu o înclinare de 10 grade, direcționată direct la baza recipientului. Indesit aragaz_I6GG1G X UA

Noile produse îmbină designul modern cu cel ergonomic: ușa cuptorului este complet din sticlă rezistentă oferind o vizibilitate mai bună, fiind în același timp ușor de curățat prin faptul că este complet plană și detașabilă, datorită sistemului Click & Clean (apasă și curăță). Acesta permite detașarea geamului și spălarea acestuia manual sau în mașina de spălat vase. În plus, lipsesc îmbinările dintre metal și sticlă, eliminând astfel posibilitatea de acumulare a grăsimii și murdăriei. Mai mult, cuptorul aragazului poate fi curățat ușor prin opțiunea de curățare cu aburi.

Indesit aragaz_I6GG1G W UAMaterialul din care sunt produse modelele nou lansate este un email din clasa AA, lipit de metal prin fuziune, la o temperatură mai mare de 850 de grade C. Astfel, aragazurile sunt extrem de rezistente la o serie de factori precum: coroziune, temperaturi înalte (apă clocotită sau ulei încins), acid, substanțe alcaline și alte substanțe chimice generice, murdărie, sare sau dizolvanți organici. În plus, emailul folosit păstrează nuanța și strălucirea inițială timp de cel puțin 10 ani.

Aragazurile din noua gamă sunt dotate și cu un sistem logic al interfeței cu utilizatorul: controlul gazului este simplu, prin click, și se bazează pe o rotație a butonului la 210 grade (+50° faţă de controlul butonului actual), permițând reglarea a până la 6 niveluri diferite ale flăcării (+4 niveluri, faţă de controlul butonul actual).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.