La începutul acestei luni, producătorul coreean de electronice LG a testat reacţia pieţei la posibilitatea ieşirii unei variante de dimensiuni mai mici a flagship-ului...
LGE_G2_MINILa începutul acestei luni, producătorul coreean de electronice LG a testat reacţia pieţei la posibilitatea ieşirii unei variante de dimensiuni mai mici a flagship-ului său G2. Şi după ce filiala olandază a companiei a devăluit ieri existenţa lui G2 Mini, compania a anunţat oficial disponibilitatea a acestui device bazat pe sistemul de operare Android.

Astfel, G2 Mini vine cu un ecran de 4,7 inci – nici chiar atât de mic comparativ cu alte smartphone-uri de pe piaţă. Varianta sa mai mare are un ecrande 5,2 inci şi 1080p. totodată, Mini va avea butoanele de pornire/oprire şi volum tot pe spatele carcasei, la fel ca fratele mai mare.

LG anunţă seria de smartphone-uri L III. Cui se adresează şi ce aduc nou?

Varianta cu un ecran mai mic a LG G2 va avea ca principal target consumatorii cu venituri medii şi se va comercializa la nivel global.

G2 Mini va fi echipat cu o baterie de 2.440mAh şi un giga de RAM, un procesor quad-core şi va rula cea mai nouă versiune de Android, 4.4 KitKat, şi va avea şi trăsăturile premium ale variantei mai mari, ca de exemplu Guest Mode – care permite păstrarea conţinutului propriu privat atunci când telefonul este folosit de altcineva.

Gadgetul va fi introdus pe piaţă în mai multe variante, inclusiv single/dual sim, 3G/4G LTE şi va avea 4 opţiuni de culoare a carcasei pentru a întâmplina dorinţele şi cerinţele consumatorilor din lumea întreagă.

G2 Mini cu 3G şi dual sim va ieşi pe piaţă în luna martie şi va putea fi achiziţionat de fanii LG din Rusia, Orientul Mijlociu, America Latină, Singapore, Hong Kong, Taiwan şi Europa.

Gadgetul LG îşi va face debutul la Mobile World Congress care va începe săptămâna viitoare la Barcelona.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.