Multifuncționala MX- 6240N, creată de poroducătorul japonez de electronice Sharp, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa internaţională de profil, a primit...
Sharp-mx-6240nMultifuncționala MX- 6240N, creată de poroducătorul japonez de electronice Sharp, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa internaţională de profil, a primit premiul “Pick” din partea Buyers Laboratory LLC (BLI), institutul independent specializat în teste detaliate de laborator.

Premiul a fost oferit la categoria dispozitivelor multifuncționale avansate destinate uzului A3, cu viteză de imprimare de până la 70 de pagini pe minut.

Premiile „Pick” de la BLI se acordă de două ori pe an, ca apreciere deosebită a produselor (clasificate în mai multe categorii) a căror performanță excelentă a fost dovedită pe parcursul testelor detaliate de laborator efectuate de BLI.

Procesul de evaluare include un test multilateral de anduranță, din care face parte și modul de lucru al dispozitivelor individuale, pe o perioadă de timp specificată de producător ca fiind ciclul maxim. Testul de anduranță efectuat de BLI implică o evaluare unică a echipamentelor de birou.

Fiecare dispozitiv este evaluat în funcție de ușurința de utilizare, furnizarea de materiale, performanța și valoarea sa. Orice produs care a trecut cu succes testele de laborator ale Institutului câștigă ștampila BLI cu calificativele „Recomandat” sau „Foarte recomandat”, precum și un „Certificat de Fiabilitate” și confirmarea celei mai înalte calități: premiul „Pick”.

Produsul Sharp a cucerit juriul datorită fiabilității sale și a calității extraordinare de imprimare.

Un alt avantaj al MX-6240N este funcția sa de scanare. De asemenea, datorită funcției permanente de previzualizare, paginile care urmează a fi imprimate pot fi vizualizate, rotate, mutate, mărite sau sterse. Mai mult, dispozitivul a fost apreciat și pentru viteza imprimării față-verso și manevrarea ușoara a ecranului tactil. Juriul a apreciat funcția de ștergere culoare al dispozitivului, care le permite utilizatorilor să schimbe fundalul, să ștearga elemente colorate din formulare sau alte documente, lucru care se poate dovedi extrem de folositor pentru procesarea automată a documentelor folosind tehnicile ORC.

De asemenea, Sharp MX-6240N și-a depășit concurenții în ceea ce privește capacitatea maximă de hârtie, cel mai înalt standard de memorie și capacitatea hard disk-ului. Calitatea imaginilor fotografice a primit, de asemenea, cel mai mare rating posibil.

„Suntem onorați că am obținut încă o dată Premiul „Pick” de la BLI”,a d eclarat Harald Fitz, Product and Marketing Manager în cadrul Sharp Electronics Europa. „Faptul ca am primit premiul BLI Pick Winter 2014 demonstrează nivelul înalt de calitate, fiabilitate și performanță oferite de MX-6240N. Acest premiu prestigios confirmă, de asemenea, poziția consolidată a Sharp ca producător de top în domeniul echipamentelor de birou”.

Există și alte caracteristici interesante datorită cărora produsul Sharp a fost apreciat de juriu. MX- 6240N permite utilizatorului să se conecteze la rețea și asigură protecția documentelor procesate. Acest lucru este posibil multumiță unui ecran tactil mare de 10 inch și aplicării de soluții de securitate a datelor de ultimă ora. Dispozitivul este dotat, de asemenea, cu un recipient de toner indirect, care poate fi schimbat chiar și în timpul procesului de imprimare. Având toate aceste caracteristici, MX- 6240N este un dispozitiv care permite utilizatorului să se ocupe de activități importante de birou într-o manieră rapidă și fara efort.

Sharp Electronics Corporation este filiala americană a corporaţiei japoneze Sharp, dezvoltator şi producător mondial de produse de divertisment la domiciliu, aparate electrocasnice, soluţii de birou multifuncţionale în reţea, soluţii pentru energie solară, sisteme de iluminare cu LED-uri şi instrumente de comunicaţii şi informaţii mobile. Printre mărcile lider se numără televizoarele LED AQUOS®, cuptoarele cu microunde Insight® Microwave Drawer®, proiectoarele multimedia Notevision® şi sistemele de aer condiţionat şi de purificare a aerului cu ioni Plasmacluster®.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.