Asociația Română pentru Industria Electronică și Software (ARIES) susține prezența a 14 companii românești la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile (Mobile World Congress) din...
lg.pgAsociația Română pentru Industria Electronică și Software (ARIES) susține prezența a 14 companii românești la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile (Mobile World Congress) din Barcelona. 

În intervalul 24-27 februarie a.c., va avea loc la Barcelona Congresul Mondial al Telefoniei Mobile (Mobile World Congress), cea mai prestigioasă manifestare a industriei de profil la nivel mondial.

În contextul dezvoltării si diversificării fără precedent a industriei telefoniei mobile la nivel mondial, evenimentul oferă membrilor companiilor de telefonie mobilă și ai industriei de software participante la Congres oportunitatea de a-și prezenta oferta, de a se pune la curent cu cele mai noi dezvoltări tehnologice și de a participa la sesiuni de networking care vor analiza atât viitoarele arii de dezvoltare ale acestei industrii, dar și posibilități excepționale de încheiere a unor parteneriate și a unor contacte de afaceri durabile cu reprezentanți din toată lumea.

Agenda Congresului cuprinde atât sesiuni plenare, cât și sesiuni de lucru specializate pe domenii extrem de importante pentru reprezentanții industriei telefoniei mobile, electronice și de software, precum: viitorul comunicațiilor, analiza datelor, rețelele inteligente, ultimele tehnologii în materie de telefonie mobilă, metodele de e-payment și e-commerce, piețele de desfacere și multe alte subiecte de interes.

La reuniunea mondială a industriei de telefonie mobilă vor susține discursuri vizionare reprezentanți de top ai domeniului din toate zonele geografice, precum Mark Zuckerberg, fondator și CEO al Facebook, Virginia Rometty, președinte și CEO IBM, Michel Combes, CEO Alcatel-Lucent, Daniel Hajj, CEO America Movil, Ahmad Abdulkarim Julfar, CEO Etisalat Group, Tadashi Onodera, președinte KDDI și mulți alții.

Având susținere guvernamentală, Asociația Română pentru Industria Electronică și Software (ARIES) este responsabilă cu participarea României la acest Congres.

Inteligența și priceperea românească în domeniu, realizările deosebite din ultimii ani, nu pot avea impact global decât prin evidențierea acestora la evenimente cu acoperire internațională și prin stabilirea de contacte cu reprezentanții de top din toate zonele geografice.

ARIES, cea mai influentă organizație creată pentru industria IT&C din România, cu 4 filiale zonale la Timișoara, Brașov, Cluj și Craiova, este considerată cea mai mare asociație de acest gen din sud-estul Europei, iar în prezent este cea mai importantă și credibilă sursă de informație pentru comunitatea de business IT&C.

Cele 14  companii românești de profil care vor fi prezente la Barcelona sunt atât cele cunoscute publicului larg, dar și companii renumite doar în mediile tehnice, companii cu reprezentare extinsă la nivel internațional și care dovedesc că segmentul românesc de IT rămâne competitiv și cât se poate de divers.

Diversitatea este dovedită și de numărul mare de industrii în care au clienți cele 14 companii susținute de către ARIES. Astfel, de la vânzarea de dispozitive mobile către publicul larg, până la lucrul cu baze de date extinse, niciun segment legat de IT și aplicatii nu lipsește din oferta cu care România se vor prezenta la marea sărbătoare mondială a industriei mobile.

Cele 14 companii care vor reprezenta la cel mai înalt nivel România la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile sunt: Arobs Transilvania Software, Codespring, IT Six Global Services, Medianet Group, Renovatio IT Solutions, RINF Outsourcing Solutions, Ropardo, Simartis Telecom, SimPlus, Lasting Software, Transilvania Software, Allview, Appscend și XL Team.

Oferta diversă, profesionalismul și experiența delegației române, precum și prezența companiilor la cel mai înalt nivel vor asigura, cu siguranță, vizibilitate, încheierea unor contacte deosebite cu partenerii externi și vor pune, o dată în plus, România pe un loc deosebit pe harta telefoniei mobile mondiale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.