adidas prezintă noile ghete adizeroTM f50 sub semnatura lui Messi, ce vor fi purtate de vedeta argentiniană pentru prima dată mâine, în timpul optimilor...
ADI MESSI SCISSORS ON PITCH (3)adidas prezintă noile ghete adizeroTM f50 sub semnatura lui Messi, ce vor fi purtate de vedeta argentiniană pentru prima dată mâine, în timpul optimilor UEFA Champions League.

Noile ghete adizeroTM f50 Messi vin într-o combinație de culori ce cuprinde verde, albastru, roz, portocaliu și alb, împreună cu cele trei dungi legendare adidas. Ghetele combină tehnologiile revoluționare cu ingineria de precizie specifică câștigătorului Balonului de Aur. Cântărind doar 165g, adizero™ f50 Messi este unul dintre cei mai ușori pantofi de pe piață.

ADI_MESSI_FULLBOOT_LargerNoile ghete adizeroTMf50 Messi

Messi, împreună cu fiecare jucător ce evoluează în optimile UEFA Champions League, va juca pentru prima dată cu adidas Finale Lisbon, mingea oficială a etapelor eliminatorii ale celei mai prestigioase competiții dintre cluburile de fotbal din lume.

Design-ul mingii din acest an reprezintă o celebrare a Portugaliei ca țară maritimă. Diferitele nuanțe de albastru reflectă faptul că atât cerul, cât și marea au avut un rol important în istoria nautică a Lisabonei. Portocaliul este inspirat de culoarea specifică acoperișului caselor din capitală, vizibile din vârful numeroaselor dealuri ale Lisabonei.

 UCL TROPHY AND OMBMingea oficială adidas Finale Lisbon alaturi detrofeul UEFA Champions League

Textura stratului exterior ce acoperă mingea oferă un control optim în momentul impactului. Design-ul panelurilor în formă de stea, fixate termic, are la bază logo-ul UEFA Champions League și oferă o suprafață regulată pentru o performanță sporită.

Vorbind despre noua minge oficială adidas Finale Lisbon și despre ghetele sale adizeroTM f50 Messi, Leo Messi declară: “Este minunat să pot juca în optimile UEFA Champions League și sper că vom ajunge până în finala de la Lisabona din acest sezon.  Mingea este foarte frumoasă!  Aș zice chiar că mingea UEFA Champions League este preferata jucătorilor, reprezentând un standard, iar adidas continuă să-i aducă îmbunătățiri în fiecare an. Sunt încântat să le prezint fanilor mei noile ghete adizero f50 Messi, cu care voi juca pentru prima dată în UEFA Champions League marți seară.”

Jochen Raff, adidas Football Senior Product Manager declară: “De-alungul anilor, inovația adusă fiecărei mingi reflectă evoluția fotbalului și a modului de joc. Uneori nu este o chestiune de schimbări revoluționare, ci de a aduce îmbunătățiri subtile, dar decisive care sporesc calitatea mingii și oferă o experiență mai bună de joc, atât jucătorilor profesioniști, cât și amatorilor.”

Mingea adidas Finale Lisbon va fi folosită pe teren în meciurile din cadrul UEFA Champions League, începând cu 18 februarie, inclusiv în finală.

BENFICA EAGLE IMAGE 2

BENFICA EAGLE IMAGE 1

UCL 13 FINALE BALL SET

ADI_MESSI_FULLBOOT_Larger

ADI_MESSI_DETAILS_5

ADI_MESSI_DETAILS_4

ADI_MESSI_DETAILS_3

ADI_MESSI_DETAILS_2

ADI_MESSI_DETAILS_1

ADI MESSI SCISSORS ON PITCH (3)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.