Skanska, unul dintre cele mai importante grupuri de dezvoltare și construcții din lume, anunță primul său chiriaș pentru proiectul de birouri Green Court Bucharest....
Green Court BucharestSkanska, unul dintre cele mai importante grupuri de dezvoltare și construcții din lume, anunță primul său chiriaș pentru proiectul de birouri Green Court Bucharest. Corporația multinațională cu sediul central în Franța, Schneider Electric, a închiriat un spațiu de birouri de aproximativ 3,100 mp în prima clădire a Green Court Bucharest. Tranzacția a fost intermediată de către Colliers International. 

Schneider Electric este o companie internațională specializată în distribuția energiei electrice, a aplicațiilor industriale de automatizare și control, automatizarea și securitatea clădirilor, servicii de alimentare pentru consumatori vitali și sisteme de răcire. Chiriașul era în căutarea unei clădiri care să fie în concordanță cu strategia sa de dezvoltare și imaginea companiei: o clădire verde, inovatoare și tehnologizată, care permite extinderea operațiunilor sale curente, având în vedere dezvoltarea viitoare a companiei.

În urma unei evaluări riguroase, Schneider Electric a optat pentru un spațiu de birouri modern de 3,100 mp, situat în prima clădire dintre cele trei aparținând Skanska, Green Court Bucharest. Chiriașul a fost atras în mod special de proximitatea față de stația de metrou Aurel Vlaicu și poziția excelentă în centrul zonei Floreasca – Barbu Văcărescu, cunoscută la scară largă drept noul district de afaceri al Capitalei.

Faptul că Schneider este specialistul global în managementul energiei și un lider mondial în eficientizarea energiei, este foarte aproape de valorile Skanska și astfel subliniază dedicarea noastră pentru dezvoltare sustenabilă

Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România

Relocarea lui Schneider Electric în Skanska Green Court Bucharest este prima tranzacție de leasing de birouri semnată în zona Floreasca – Barbu Văcărescu de la începutul lui 2014.

 “Am ales clădirea Green Court Bucharest pentru noul nostru sediu central deoarece proiectul dezvoltat de către Skanska îndeplinește toate angajamentele și cerințele noastre în ceea ce privește clădirile verzi. Proiectul este conceput în conformitate cu cele mai recente tendințe în zona de birouri, va fi certificat LEED Gold, oferindu-ne astfel nouă, chiriașilor, cel mai înalt nivel de confort, un spațiu de lucru  eficient energetic și acces la o curte relaxantă. Suntem foarte încântați să găsim în Skanska un partener profesionist și de încredere, compania fiind unul dintre liderii mondiali în dezvoltare și costrucții

Florentina Totth, Country President Schneider Electric Romania

Green Court Bucharest, primul proiect de birouri dezvoltat de către Skanska în România, va fi finalizat în trei faze, iar prima clădire (19,500 mp GLA) va fi livrată în Octombrie 2014. Cladirea are 12 etaje, 3 nivele de parcare subterane cu 280 locuri și oferă facilități precum: parcare și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), curte interioară cu Wi-Fi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.