Prin intermediul noii Clase V, Mercedes-Benz redefinește conceptul de autovehicul multifuncţional. Chiar dacă este cel mai tânăr şi spaţios membru al familiei de automobile...
Mercedes-Benz Clasa V 4Prin intermediul noii Clase V, Mercedes-Benz redefinește conceptul de autovehicul multifuncţional. Chiar dacă este cel mai tânăr şi spaţios membru al familiei de automobile Mercedes-Benz, modelul setează noi standarde în segmentul său datorită designului și inovaţiilor prezente în premieră la bord.

Noua Clasă V oferă spaţiu interior pentru până la opt persoane și o funcţionalitate exemplară combinată cu un design premium, confort, plăcerea de a conduce, eficienţă și siguranţă. Toate acestea sunt caracteristici definitorii pentru automobilele care poartă steaua cu trei colţuri. De aceea, un Mercedes-Benz din clasa autovehiculelor multifuncţionale este automobilul perfect pentru cei care apreciază spaţiul mare al interiorului, dar nu vor să sacrifice stilul și confortul.

Mercedes-Benz Clasa V 2Fie că ai nevoie să mergi într-o vacanţă de cumpărături, să călătorești alături de toată familia, să pleci într-o excursie cu prietenii pe biciclete în munţi, să conduci oaspeţi importanţi la un eveniment de gală – noua Clasă V îţi oferă o flexibilitate remarcabilă atunci când ai nevoie să folosești un interior spaţios și, în același timp, este o prezenţă extrem de elegantă. Acest autovehicul multifuncţional premium oferă două linii de echipare, V-Class și V-Class AVANTGARDE, un pachet cu accesorii sport “Exterior Sports” și un pachet special pentru interior “Interior Design”, disponibil pentru fiecare din cele două echipări amintite mai sus.

Acestor lucruri li se adaugă două versiuni disponibile pentru ampatament, trei lungimi pentru caroserie (cuprinse între 4.895 și 5.370 mm), trei motorizări și foarte multe opţionale care pot personaliza extrem de mult noul autovehicul multifuncţional.

Datorită tuturor acestor elemente, noua Clasă V poate îndeplini orice nevoi ale clienţilor: el este atractiv pentru familii sau pentru cei care au nevoie de un interior spaţios, flexibil, ergonomic pentru activităţi sportive.

Mercedes-Benz Clasa V 3

Mai mult, Clasa V poate fi mașina ideală ca autovehicul de tip shuttle în cadrul hotelurilor sau ca transport pentru VIP-uri.

“Prin noua Clasă V, ne extindem gama de automobile premium pentru pasageri cu o limuzină ce poate transporta până la opt persoane”, declară Dr Dieter Zetsche, Președintele Boardului de Conducere Daimler AG și Directorul Diviziei de Automobile Mercedes-Benz. “Funcţionalitatea exemplară este o calitate esenţială a unui autovehicul multifuncţional. Confortul și stilul unic sunt alte avantaje importante. Noua Clasă V oferă toate aceste calităţi într-un mod unic în segmentul său, așa cum niciun alt model de pe piaţă nu reușește.”

O apariţie dinamică, plină de emoţie – spaţiul are un stil complet nou

De la prima vedere, noua Clasă V este evident un membru al familiei de automobile Mercedes-Benz, o apariţie ce transmite multă emoţie în segmentul său. Partea frontală este dominată de grila impozantă a radiatorului în al cărei centru este amplasată steaua Mercedes-Benz în formă tridimensională. În părţile laterale ale grilei se află farurile cu design progresiv care acum, pentru prima oară în segment, pot oferi tehnologie full-LED pentru toate funcţiile. Acestea sunt disponibile opţional. Grila motorului este conturată în forma literei “V” și se unește elegant cu delimitarea cromată a grilei și cu partea superioară a farurilor. Alături de noile faruri a căror formă se prelungește mult pe aripi, spoilerul faţă cu prizele sale de aer desenate dinamic subliniază apariţia puternică a noii Clase V.

Mercedes-Benz Clasa V 1Linia laterală a noii Clase V este dominată de jocul de lumini creat de suprafeţele concave și convexe, care îi conferă mașinii un aer de sculptură modernă, având un caracter unic în segment. Liniile de design ale lateralului se remarcă distinctiv din spoilerul faţă, de unde pornesc și se ridică pe măsură ce ajung în partea din spate. Astfel, lateralul mașinii este alungit elegant și exprimă dinamism.

“Noua Clasă V demonstrează că în segmentul automobilelor XXL este posibil să ai un design atât elegant, cât și dinamic”, declară Volker Mornhinweg, Directorul Diviziei de Autovehicule Comerciale Uşoare Mercedes-Benz. “Clasa V este un automobil versatil, multitalentat, care oferă valoare, eficienţă și siguranţă la cel mai înalt nivel.

De aceea, cu ajutorul lui, noi ne adresăm unui grup complet nou de clienţi și anume acelora care au nevoie de un spaţiu generos în mașină, însă nu au vrut să conducă până acum un autovehicul multifuncţional pentru că îi lipsea stilul. Mercedes-Benz aduce, pe lângă design, o stare de bine pentru ocupanţi și un confort la rulare, inexistente până acum la un autovehicul multifuncţional.

Despre stil și ambianţă … pe Auto Trends Magazine!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.