Clujenii de la Nordlogic Software au anunţat, recent, lansarea aplicaţiei Catchr, prima aplicaţie pentru iPhone care dă posibilitatea utilizatorilor să descopere dacă telefonul lor...
catchrClujenii de la Nordlogic Software au anunţat, recent, lansarea aplicaţiei Catchr, prima aplicaţie pentru iPhone care dă posibilitatea utilizatorilor să descopere dacă telefonul lor a fost utilizat de către altcineva cât timp nu s-a aflat în câmpul lor vizual. Aplicaţia reuşeşte acest lucru prin monitorizarea aplicaţiilor care au fost pornite sau oprite, înregistrând în acelaşi timp şi durata acţiunilor care au avut loc pe durata absenţei proprietarului telefonului.

Aplicaţia Catchr a fost lansată pe 10 februarie şi încă din primele zile a înregistrat un remarcabil succes la nivel internaţional, cu zeci de apariţii pe site-urile şi publicaţiile de profil, mii de reacţii pe Twitter şi Facebook şi clasări printre primele 10 aplicaţii din AppStore în ţări precum Statele Unite, Anglia sau Germania.

Ţi se poate întâmpla să fii plecat  de lângă telefon pentru un minut în timp ce eşti la o cafea cu un prieten, sau să duci gunoiul când eşti acasă. Cu ajutorul lui Catchr, poţi afla dacă un prieten de-al tău sau o persoană din cercul de cunoştinţe ţi-a invadat intimitatea, citindu-ţi email-uri, mesaje de Facebook/Whatsapp sau prin accesarea altor aplicaţii. Catchr oferă şi posibilitatea de blocare a accesului la informaţiile colectate printr-o parola, pentru a fi sigur că eşti singura persoană care le accesează.

Iniţial, Catchr iţi va da posibilitatea de a afla într-un mod subtil dacă dubiile tale cu privire la unele persoane sunt sau nu justificate. Pe termen lung, acesta va acţiona ca un mijloc de intimidare, pentru ca informaţiile cu caracter personal să rămână private.

Nordlogic este o echipă de developeri pasionaţi, cu un accent puternic pus pe mobile development, lucrând pentru o lume mai bună, cu fiecare aplicaţie dezvoltată.

session

session_detailed

settings

start

thanks

logs

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.