AOC lansează în premieră două monitoare sensibile la atingere în zece puncte. Modelele Full HD din noua Serie 72 sunt compatibile cu sistemul de...

i2472Pwhut-HDAOC lansează în premieră două monitoare sensibile la atingere în zece puncte. Modelele Full HD din noua Serie 72 sunt compatibile cu sistemul de operare Windows 8 şi oferă funcții ergonomice, pentru o experiență tactilă optimă.

Panourile IPS de înaltă calitate de 21,5″ (54,6 cm) și 23,6″ (59,9 cm) oferă unghiuri largi de vizualizare. Așa cum ne-au obișnuit până acum, cei de la AOC au echipat modelul cu o serie de funcții ce oferă un plus de confort, precum setul de porturi USB și difuzoare, dar și cu microfon şi o cameră web de 720p pentru apeluri video.

Atingerea perfectă

Ecranele tactile devin tot mai importante atât în mediul profesional, cât și în home office. Navigarea pe Internet, jocurile sau redarea de conținut multimedia se pot transforma într-o experienţă cu totul nouă cu ajutorul sistemului de operare Windows 8. AOC îmbogățește segmentul monitoarelor tactile prin introducerea ecranelor cu sensibilitate la atingere în zece puncte. Modelul i2272Pwhut Full HD de 21.5″ (54.6 cm) şi „fratele său mai mare”, i2472Pwhut de 23.6″ (59.9 cm) sunt certificate Windows 8. Datorită sensibilității tactile în zece puncte, monitorul poate fi controlat cu ambele mâini, indiferent dacă utilizatorii doresc să scrie e-mailuri, să cânte la pian prin intermediul unei aplicaţii Windows 8 sau pur și simplu să se joace. Pentru sarcinile de zi cu zi, cele două modele pot fi folosite ca monitoare standard.

Specificaţii avansate

Echipate cu panouri IPS de înaltă calitate, monitoarele myTouch oferă unghiuri largi de vizualizare, de până la 178°, pentru vizionarea de conținut multimedia, de la filme la aplicații de tip Office, oricare ar fi poziția utilizatorilor față de ecran. Monitoarele WLED cu rezoluţie Full HD oferă o luminozitate de 250 cd/m² şi un timp de răspuns de numai 5ms; astfel, acestea pot fi folosite chiar și de către gameri. Alături de intrarea D-Sub, sursele de semnal pot fi conectate și prin intermediul celor două porturi HDMI. Cu ajutorul funcţiei MHL, împătimiții sistemului de operare Android îşi pot conecta gadgeturile direct la monitor pentru a afişa conţinutul pe ecranul acestuia. Astfel,  cele mai frumoase amintiri pentru pot fi  împărtăşite cu cei dragi pe un ecran mai mare.

O multitudine de funcții

Modelele din Seria 72 sunt echipate cu un set de difuzoare de înaltă calitate, cu o putere de 2 watt, prin intermediul cărora utilizatorii se bucură de o experiență multimedia completă. Perifericele şi alte gadgeturi precum memory stick-urile, pot fi conectate direct la monitor prin intermediul porturilor USB 3.0 și USB 2.0. Pentru conferinţe sau apeluri video, AOC a echipat monitoarele myTouch cu o cameră frontală de 720p şi cu un microfon integrat. Pentru mai mult confort, ecranul poate fi înclinat în poziția optimă pentru nevoile de utilizare – de la tastare, la vizionarea de filme sau citirea de documente.

Monitoarele myTouch de la AOC vor fi disponibile începând cu luna februarie la preţul de 1549 lei pentru modelul i2272Pwhut şi 1699 lei pentru modelul i2472Pwhut.

i2472Pwhut-BK_front_liquid_design

i2272Pwhut-BK_back_to_left

i2472Pwhut-HD

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.