Potrivit raportului Mobility Index realizat de compania Good Technology şi citat de jurnaliştii MacRumors, în trimestrul al patrulea al anului trecut, device-urile care funcţionează...
applePotrivit raportului Mobility Index realizat de compania Good Technology şi citat de jurnaliştii MacRumors, în trimestrul al patrulea al anului trecut, device-urile care funcţionează pe baza sistemului de operare iOS realizat de Apple au reprezentat 73% din activările de dispozitive mobile pentru companii.

Totodată, potrivit oficialilor Good, se observă tot mai mult o migrare a oamenilor de afaceri de la utilizarea dispozitivelor BlackBerry către cele care folosesc sisteme de operare pentru iOS sau Android.

iphone-good-q42013Raportul Good Technology cuprinde o cercetare făcută asupra multor companii din Fortune 500, din domenii precum sănătate, retail, asigurări, bancar sau chiar instituţii guvernamentale. Astfel, iPhone a reprezentat principala alegere a managerilor acestor companii, 54% dintre dispozitivele activate aparţinând gigantului din Cupertino. Pe următoarea poziţie au fost gadgeturile cu Android, alegerea a 20% dintre manageri.

Apple conduce şi pe segmentul tabletelor, iPad-ul fiind preferat de 91,4% dintre companii în T4 2013, în timp ce activările tabletelor cu Android au reprezentat restul de 8,6%.

Segmentul oamenilor de afaceri este unul cu deosebit potenţial pentru Apple, acest fapt fiind reiterat la fiecare conferinţă în care compania îşi anunţă rezultatele financiare. De aceea, o bună parte din investiţiile companiei în cercetare şi dezvoltare se duc către consolidarea device-urilor şi realizarea unei oferte atractive pentru manageri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.