Cu gândul la o mâncare rapidă și ușoară după o zi obositoare de muncă sau pentru un weekend cu mai puține ore petrecute în...
sharpCu gândul la o mâncare rapidă și ușoară după o zi obositoare de muncă sau pentru un weekend cu mai puține ore petrecute în bucătărie, Sharp a creat o versiune nouă a modelului Steamwave, modelul AX- 1110IN.  Sau pentru a vă ajuta să faceți un cadou care se potrivește ambilor parteneri.

Noul Sharp Steamwave 3 în 1 este un cuptor de aburi cu funcţii de microunde şi grătar. Acest dispozitiv  poate face mai uşoară şi mai plăcută o cină pregătită de Ziua Îndrăgostiților, în caz că aveți vreun plan în acest sens. Steamwave AX-1110IN vă ajuta să pregătiţi o masă sănătoasă şi gustoasă. Se știe deja că prepararea la abur sau la grătar sunt opţiuni mult mai sănătoase: alimentele îşi menţin gustul şi valoarea nutritivă, iar conţinutul de grăsimi se reduce semnificativ.

Trends: Ce cadou să aleg de Ziua Îndrăgostiților?

Noul model de cuptor cu aburi Sharp este prevăzut cu două tăvi din oţel inoxidabil şi sticlă, ale căror colţuri rotunjite facilitează scoaterea acestora. Capacitatea de 27 de litri a cuptorului permite prepararea simultană a până la 4 feluri de mâncare. Una din principalele diferenţe între un cuptor tradiţional cu microunde şi un cuptor Steamwave este absenţa plăcii rotative, ceea ce limitează semnificativ posibilitatea de a prepara mai multe feluri simultan. La Steamwave, aceasta nu mai reprezintă o problemă. Prepararea este facilitată de o gamă largă de programe, prezentate pe afişajul LCD. De asemenea, noul model prezintă un sistem special de blocare a tăvii de sticlă şi de suprafeţe reci suplimentare (partea de sus şi din stânga a carcasei cuptorului), care limitează la minimum riscul de arsură.

În comparaţie cu versiunea anterioară, noul model de Steamwave a fost, de asemenea, îmbunătăţită sub aspectul puterii. În prezent, cuptorul este mai eficient şi consumă o putere mai redusă – sub 0,5 W în standby.

Gastronomii vor aprecia numeroasele funcţii şi programe ale cuptorului, iar forma sa îi va impresiona cu siguranţă pe fanii designului modern. Cuptorul Steamwave AX-1110IN este realizat din materiale de culoare argintie şi neagră, ceea ce îl face opţiunea ideală pentru orice bucătărie. Și o alegere inspirată în orice moment, chiar și de Ziua Îndrăgostiților.

Aparatura electrocasnică Sharp

Sharp a produs aparatură electrocasnică timp de peste 50 de ani – de la cuptoare cu microunde la dispozitive echipate cu tehnologie Plasmacluster. Acesta este motivul pentru care compania nu încetează să inoveze, să găsească noi metode de îmbunătăţire a calităţii vieţii şi să vă ajute să aveţi grijă de sănătatea dvs. Sharp vă oferă o gamă variată de produse inovatoare pentru acasă, inclusiv cuptoare cu microunde, care au fost fabricate cu succes timp de peste 40 de ani. Gama de produse Sharp include, de asemenea, frigidere exclusiviste, prevăzute cu numeroase funcţii suplimentare. Sistemele sale de aer condiţionat şi de purificare a aerului, prevăzute cu tehnologia unică Plasmacluster, asigură climatul perfect pentru casă sau birou.

Sharp a fost prezentă pe piaţă timp de peste 100 de ani. Sharp este lider mondial în materie de LCD, LED şi aparate fotovoltaice. Este singura companie care furnizează clienţilor televizoare şi produse pentru casă şi mediu cu tehnologie Quattron cu tehnologie Plasmacluster. Cercetarea şi dezvoltarea sunt de o importanţă crucială pentru Sharp. Compania investeşte continuu în cercetare şi dezvoltare în numeroasele sale centre R&D, situate în întreaga lume şi unde lucrează peste 8.000 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.