Ne mai despart câteva luni bune de vacanţa de Paşte şi de concedii, şi cu Ziua Îndrăgostiţilor imediat după colţ, principala preocupare a celor...
CorfuNe mai despart câteva luni bune de vacanţa de Paşte şi de concedii, şi cu Ziua Îndrăgostiţilor imediat după colţ, principala preocupare a celor care visează la o plimbare prin Europa drept cadou este a găsi destinaţia perfectă pentru Valentine’s Day.

Cu toate acestea, agenţiile de turism de la noi nu neglijează ofertele pentru turiştii care doresc să îşi petreacă sărbătorile de Paşte în afara ţării şi se orientează încă de acum la cele mai bune pachete de travel.

De exemplu, Christian Tour, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe piaţă, a lansat o ofertă pentru insula Corfu. Vă puteţi bucura de tradiţiile ortodoxe pe una dintre cele mai populare insule ale Greciei.

easter_table_sitePreţul pachetului porneşte de la 295 de euro de persoană, şi include transportul cu avionul, şapte nopţi de cazare cu demipensiune în hotelul Memento Kassiopi clasificat la trei stele, precum şi asistenţă turistică.

Oferta are şi un bonus: cina în Vinerea Mare, cina în noaptea de Înviere, participarea la slujba de Înviere la Biserica Sf.Spiridon din CorfuTown, prânz în prima zi de Paşte, program festiv, dar şi un coş cu ouă de ciocolată, un cozonac şi o sticlă de vin în cameră.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.