Statele Unite au devenit oficial o naţiune a purtătorilor de smartphone-uri. Cel puţin aşa reiese din cel mai recent studiu realizat de compania de...
smartphonesStatele Unite au devenit oficial o naţiune a purtătorilor de smartphone-uri. Cel puţin aşa reiese din cel mai recent studiu realizat de compania de cercetare de piaţă Nielsen.

Potrivit raportului Digital Consumer Report, citat de jurnaliştii Engadget, în 2013, circa 65% dintre americani au avut în proprietate un astfel de gadget.

Procentul de creştere este însemnat, comparativ cu cei 44% dintre americani care declarau că au un smartphone în 2011. Totodată, aceste device-uri au devenit mai populare decât consolele de jocuri (avute de circa 46% dintre americani) sau de cablul digital (54% dintre americani au declarat că au).

Acelaşi studio arată şi faptul că deţinătorii de tablete au crescut substanţial în ultimii doi ani: 29% dintre americani aveau o tabletă în 2013, faţă de doar 5% în 2011.

Popularitatea dispozitivelor mobile schimbă şi modul în care americanii îşi petrec timpul liber. Astfel, potrivit raportului, aceştia au petrecut în 2013 în medie 34 de ore în fiecare lună folosind aplicaţiile mobile şi navigând pe net de pe gadgeturile portabile. În schimb, timpul petrecut la calculator a ascăzut: doar 27 de ore lunar.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.