Agenția Națională de Presă AGERPRES și-a lansat oficial, pe 11 februarie, aplicația mobilă. Aceasta este disponibilă pentru download gratuit, în App Store și Google...
agerpress appAgenția Națională de Presă AGERPRES și-a lansat oficial, pe 11 februarie, aplicația mobilă. Aceasta este disponibilă pentru download gratuit, în App Store și Google Play, pentru telefoane și tablete.

Aplicația le oferă utilizatorilor acces la cele mai importante știri în timp real și le facilitează utilizarea prin elemente de design adaptate tendințelor actuale.

Navigarea în cadrul aplicației este ușoară și intuitivă, menită să eficientizeze timpul alocat de utilizator pentru a căuta diverse știri. Aplicația dispune de o funcție importantă, și anume, de un algoritm inteligent de sortare a informației în funcție de relevanță, acest algoritm fiind prezent și pe site-ul www.agerpres.ro.

O noutate majoră este reprezentată de notificările push pentru Breaking News, prin care utilizatorul aplicației află în timp real cele mai importante știri și evoluția acestora.

Nu în ultimul rând, aplicația beneficiază de suport sharing integrat pentru Facebook, Twitter, e-mail și SMS.

De asemenea, abonații AGERPRES pot accesa mult mai ușor și mai rapid fluxurile speciale de știri cu ajutorul aplicației mobile, prezentă în sistemele de operare Android și iOS.

Lansarea aplicației de mobil vine în contextul sărbătoririi a 125 de ani de la înfiinţarea AGERPRES, eveniment care va avea loc pe 27 martie 2014.

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, şi de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii şi instituțiile din țară, dar şi cea mai importantă resursă de ştiri despre România, în exterior.

Din 1927, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informație. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, cât şi fluxul documentare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.