Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, a introdus serviciul WIZZ Flight Info, care le...
Wizz AirWizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, a introdus serviciul WIZZ Flight Info, care le permite pasagerilor să primească informaţii despre situaţia zborurilor pe email sau prin notificări pe telefonul mobil.

Serviciul WIZZ Flight Info poate fi achiziţionat la cumpărarea biletului şi costă doar 2,6 euro per zbor, indiferent de numărul de notificări transmise pentru a informa clienţii.

“La Wizz Air ne străduim în permanenţă să respectăm orarul şi să evităm eventualele întârzieri. Cu toate acestea, condiţiile meteo pot afecta zborurile şi punctualitatea, mai ales în timpul iernii. WIZZ Flight Info este un serviciu nou, care va informa pasagerii despre orice perturbări sau întârzieri, prin email sau notificări pe telefonul mobil. Utilizatorii acestui serviciu vor fi primii care vor afla detalii de ultimă oră despre zboruri. Mai pot fi încă săptămâni cu zăpadă în perioada următoare, deci ar fi util să adaugi serviciul WIZZ Flight Info la tarifele mici ale zborurilor atunci când faci rezervarea pe wizzair.com”, a declarat Daniel de Carvalho, manager in cadrul Wizz Air

Wizz Air operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, peste 300 de rute făcând legatură cu 90 de destinaţii din 35 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.