Trendul ceasurilor inteligente prinde tot mai mult în ultima vreme iar Huawei Technologies este următorul producător de smartphone-uri care se lansează şi pe această...
huaweiTrendul ceasurilor inteligente prinde tot mai mult în ultima vreme iar Huawei Technologies este următorul producător de smartphone-uri care se lansează şi pe această nişă.

Compania din China pănuieşte să prezinte în cadrul Mobile World Congress, care are loc în perioada 24-27 februarie la Barcelona, primul său ceas inteligent. Totodată, compania va prezenta un nou smartphone şi două tablete. De reţinut este faptul că Huawei nu este singurul producător chinez de smartphone-uri care se avântă pe nişa tehnologiilor portabile. ZTE a anunţat de prin noiembrie că intenţionează să lanseze un smartwatch.

În ceea ce priveşte cel mai nou model de smartphone, oficialii Huawei au declarat că acesta nu va fi un succesor al flagship-ului Ascent P6, ceea ce ar putea însemna că producătorul va aduce un gadget destinat segmentului mediu spre jos de piaţă.

În prezent, Huawei este al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume (deşi brandul nu a reuşist să câştige prea mulţi clienţi din SUA sau din Europa).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.