Sharp România, filiala locală a liderului mondial în domeniul industriei televizoarelor LED cu ecran mare, oferă iubitorilor micilor ecrane ocazia de a intra în...
iON-HP-CameraSharp România, filiala locală a liderului mondial în domeniul industriei televizoarelor LED cu ecran mare, oferă iubitorilor micilor ecrane ocazia de a intra în posesia unor “mici ecrane” spectaculos de mari.

“Cu toţii ne dorim să vedem mai mult. Mai multe detalii, profunzime mai mare, culori mai multe și extrem de clare. În fața ecranelor Sharp cu diagonale de 70’’(178cm), 80’’(203cm) sau 90’’(229cm) poți trăi senzații tari chiar și atunci când privești la televizor”, a declarat Bogdan Pasat, manager marketing și vânzări Sharp România și Bulgaria.

Astfel, cei care își doresc nu doar un “mic ecran” mai mare și o experiență mai mult decât vizuală in interiorul casei lor, pot cumpăra  în perioada 10 februarie-31 martie 2014 un televizor Sharp.

Și pentru ca experiența unică să se poată prelungi și în afara casei, la orice televizor Sharp cu diagonala de 70, 80, sau 90 inch achiziționat, Sharp oferă cadou o cameră video sport – Action Camera ION.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.